1/16

Casa unifamiliar Λάρισας-Καρδίτσας, Centro, Larisa

LarisaΛάρισας-Καρδίτσας
€ 195.000
5+ habitaciones
280 m²
3+ baños
Balcón
Amueblado
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 21/08/2024
Descripción

referencia: EK-7306975

Δυόροφη νεόδμητη κατοικία που αποτελείται από 2 ανεξάρτητους ορόφους των 140 τ. μ. σε 2 στρ. οικόπεδο ,που μπορεί να στεγάσει δύο οικογένειες. Βρίσκεται περιφερειακά της Λάρισας στο 8ο χιλ. Λάρισας- Καρδίτσας στην οδό Καρδίτσης μετά το Παν/κο νοσοκομείο και την Αγία Παρασκευή με πολύ καλή πρόσβαση στο κέντρο της Λάρισας.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μόνιμη κατοικία καθώς συνδυάζει την πολύ κοντινή απόσταση 4km από το Παν/κό Νοσοκομείο Λάρισας και 4 χιλ. από την έξοδο της πόλης της Λάρισας από την οδό Καρδίτσης με την ησυχία, το όμορφο φυσικό περιβάλλον (δέντρα, γκαζόν, λέιλαντ για περίφραξη ,φυτά, 1 στρέμμα ελαιώνα), χτισμένη πάνω σε λόφο με πολύ καλή θέα καλά αεριζόμενο σημείο, το πολύ καλό ξηρό κλίμα αντίθετα με την υγρασία της Λάρισας, με τουλάχιστον 3 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία τους καλοκαιρινούς μήνες , την πολύ οικονομική θέρμανση συστήματος πέλλετ ,χωρίς πλημμυρικά φαινόμενα.
Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί και επενδυτικά για ενοικίαση καθώς είναι μισθωμένο , για Airbnb , για επαγγελματικές χρήσεις όπως Νηπιαγωγείο, κέντρο διαφόρων κοινωνικών δραστηριοτήτων γάμων κ. α. Ουσιαστικά είναι ένα πολύ όμορφο ακινήτο σχεδιασμένο με πολλές και οικονομικές παροχές όπου παρέχει υψηλό επίπεδο διαβίωσης.
Τιμή συζητήσιμη.
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
1
Plantas del edificio
1
Superficie
280 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
6
Baños
3+
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de pellets
Otras características
  • Buhardilla
  • Chimenea
Información del precio
Precio
€ 195.000
Precio del m²
696 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

A

Descubre otros ángulos del inmueble
+13 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular