1/4

Casa unifamiliar Κυρίλλου, 303 00 Ναύπακτος, Xiropigado, Navpaktos

NavpaktosΚυρίλλου, 303 00 Ναύπακτος
€ 220.000
50 m²
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 22/08/2024
Descripción

referencia: EK-7313627

Ιστορική Πέτρινη Κατοικία 1902 & Αποθήκη στη Ναύπακτο:
Ο Δικός σας Καμβάς για Παραθαλάσσια Ζωή
Μοναδική Ευκαιρία: Δώστε νέα πνοή σε ένα κομμάτι της ιστορίας της Ναυπάκτου με αυτή τη γοητευτική διώροφη πέτρινη κατοικία (50 τ.μ. συνολικά) και μια ευρύχωρη αποθήκη (104 τ.μ.) σε οικόπεδο 600 τ.μ. Το ακίνητο, που βρίσκεται κοντά στην καρδιά της Ναυπάκτου, μιας μαγευτικής παραθαλάσσιας πόλης, προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα παλιάς γοητείας και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο καταφύγιο προσαρμοσμένο στο όραμά σας.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου:
Πέτρινη Κατοικία: Η διώροφη πέτρινη κατοικία, γεμάτη χαρακτήρα, περιμένει την προσωπική σας πινελιά. Ενοποιήστε τους ορόφους, αντικαταστήστε τη στέγη και μετατρέψτε το παλιό μπάνιο σε μια σύγχρονη όαση. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Ευρύχωρη Αποθήκη:
Η μεγάλη αποθήκη 104 τ.μ., εξοπλισμένη με τριφασικό ρεύμα, νερό και τηλεφωνικές συνδέσεις, παρέχει έναν ευέλικτο χώρο για τις δημιουργικές σας αναζητήσεις ή τις ανάγκες αποθήκευσης.
Πρωταρχική Τοποθεσία: Βρίσκεται κοντά στην καρδιά της Ναυπάκτου (1,4km), θα απολαύσετε εύκολη πρόσβαση στη ζωντανή ατμόσφαιρα της πόλης, τους ιστορικούς χώρους και την γραφική παραλία. Φανταστείτε χαλαρούς περιπάτους κατά μήκος του λιμανιού, απολαμβάνοντας φρέσκα θαλασσινά σε γοητευτικές ταβέρνες και βυθίζοντας τον εαυτό σας στην τοπική κουλτούρα.
Δυνατότητα Επένδυσης: Αυτό το ακίνητο παρουσιάζει μια σπάνια ευκαιρία να δημιουργήσετε μια μοναδική κατοικία ή ένα προσοδοφόρο ακίνητο προς ενοικίαση σε μια περιζήτητη τοποθεσία. Ο συνδυασμός της ιστορικής γοητείας, των σύγχρονων αναβαθμίσεων και της εξαιρετικής τοποθέτησης εξασφαλίζει την ελκυστικότητά του σε απαιτητικούς αγοραστές και ενοικιαστές.

Ναύπακτος: Ένα Παράκτιο Διαμάντι:
Πλούσια Ιστορία & Πολιτισμός: Εξερευνήστε τα αρχαία ενετικά οχυρά, περπατήστε στα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια και συμμετάσχετε σε ζωντανές τοπικές εκδηλώσεις.
Εκπληκτικό Τοπίο: Απολαύστε την εκπληκτική θέα στον Κορινθιακό Κόλπο, χαλαρώστε σε γραφικές παραλίες και κάντε πεζοπορία στα καταπράσινα βουνά.
Σύγχρονες Ανέσεις: Απολαύστε μια ποικιλία από καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και εγκαταστάσεις αναψυχής, όλα σε κοντινή απόσταση.
Στρατηγική Πρόσβαση: Επωφεληθείτε από τις νέες οδικές εξελίξεις και τη βελτιωμένη συνδεσιμότητα, που σας φέρνουν σε κοντινή απόσταση από σημαντικούς ελληνικούς προορισμούς όπως η Ολυμπία, οι Δελφοί και η Αθήνα.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία:
Αυτό το εξαιρετικό ακίνητο, που προσφέρεται στην τιμή των 220.000 ευρώ, σας προσκαλεί να επαναπροσδιορίσετε ένα κομμάτι της κληρονομιάς της Ναυπάκτου και να δημιουργήσετε ένα πραγματικά μοναδικό παραθαλάσσιο καταφύγιο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να προγραμματίσετε μια επίσκεψη!
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Superficie
50 m²
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de leña
Otras características
  • Chimenea
Información del precio
Precio
€ 220.000
Precio del m²
4.400 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1902
  • Estado

    Nuevo / En construcción
  • Calefacción

    Central, de leña
  • Certificación energética

    Exento
Descubre otros ángulos del inmueble
+1 foto
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular