1/25

Terreno urbanizable en Venta

Nea TirinthaΆγιος Αδριανός, Ελλάδα
€ 60.000
623 m²

Nota

Anuncio actualizado el 16/10/2024
Descripción

referencia: 2290


Οικόπεδο προς Πώληση στον Άγιο Αδριανό Ναυπλίου
Σας παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό οικόπεδο 623 τ.μ. στον γραφικό οικισμό του Αγίου Αδριανού, μόλις 4 χλμ. από την ιστορική πόλη του Ναυπλίου. Πρόκειται για ένα άρτιο και οικοδομήσιμο ακίνητο, ιδανικό για την κατασκευή της κατοικίας των ονείρων σας, με δυνατότητα δόμησης έως 240 τ.μ.


Κορυφαία Τοποθεσία

Το οικόπεδο βρίσκεται σε προνομιακή, επικλινή θέση που προσφέρει ανεμπόδιστη και πανοραμική θέα προς το Ναύπλιο, το εμβληματικό κάστρο Παλαμήδι και τη μαγευτική γύρω περιοχή. Με αυτή την τοποθεσία, έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε καθημερινά την απαράμιλλη ομορφιά του τοπίου και την ηρεμία της εξοχής, ενώ ταυτόχρονα είστε κοντά σε όλες τις απαραίτητες υποδομές και ανέσεις.


Άμεση Πρόσβαση & Υποδομές

Απέχοντας μόλις 500 μέτρα από το κέντρο του Αγίου Αδριανού, το οικόπεδο βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με σχολεία, μίνι μάρκετ, φούρνο και φαρμακείο, καλύπτοντας όλες τις καθημερινές σας ανάγκες. Το αεροδρόμιο της Αθήνας απέχει 170 χλμ., εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση για ταξίδια και επισκέψεις.


Τιμή Πώλησης

Η τιμή πώλησης είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική στα 60.000 ευρώ, προσφέροντας μοναδική αξία για την τοποθεσία και τις δυνατότητες που προσφέρει το ακίνητο.
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο οικόπεδο και να δημιουργήσετε την κατοικία που πάντα ονειρευόσασταν σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και να προγραμματίσετε μια επίσκεψη στο χώρο.


Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου.

Μεσιτικό γραφείο: Αργολική Μεσιτική
Μπουμπουλίνας 19, Ναύπλιο
Τηλέφωνα: 27520 99099/6977667844
Εmail: argoliki.mesitiki@gmail.com
Για περισσότερα ακίνητα στον νομό Αργολίδας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του γραφείου μας www.argolikimesitiki.gr


Características
Contrato
Venta
Tipología
Terreno urbanizable
Superficie
623 m²
Acceso a la vía/servidumbre de paso
Por carretera
Información del precio
Precio
€ 60.000
Precio del m²
96 €/m²
Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante