1/16

Piso de tres habitaciones cuarta planta, Centro, Markopoulo

Markopoulo
€ 800/mes
4 habitaciones
120 m²
2 baños
Planta 4
Ascensor
Balcón
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 10/09/2024
Descripción

referencia: 1466

Διατίθεται διαμέρισμα προς ενοικίαση 120 τ.μ. στον 4ο όροφο, στην περιοχή Μαρκόπουλο Αττικής. Το ακίνητο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, ιδανικά για άνετη διαβίωση, καθώς επίσης και ένα μπάνιο και ένα WC. Η κουζίνα είναι λειτουργική και καλά οργανωμένη, ενώ το σαλόνι είναι ευρύχωρο και προσφέρει άνεση για καθημερινή χρήση.

Η θέρμανση του διαμερίσματος είναι αυτόνομη με πετρέλαιο, εξασφαλίζοντας αυτονομία στη διαχείριση της θέρμανσης. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό για ψύξη τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια προσφέρουν ηχομόνωση και θερμομόνωση, ενώ διαθέτει ενεργειακό πιστοποιητικό κατηγορίας Γ.

Τα δάπεδα του διαμερίσματος είναι καλυμμένα με πλακάκια και στα υπνοδωμάτια με ξύλο, προσδίδοντας μια αίσθηση ζεστασιάς και πολυτέλειας στους χώρους. Το διαμέρισμα είναι σε άριστη κατάσταση, προσφέροντας ένα εξαιρετικό επίπεδο διαβίωσης.

Πρόκειται για φωτεινό και διαμπερές ρετιρέ διαμέρισμα με πρόσοψη, εξασφαλίζοντας άπλετο φυσικό φως και αερισμό σε όλους τους χώρους. Η θέση στάθμευσης είναι σε υπόγειο χώρο, παρέχοντας ασφάλεια και προστασία για το όχημα. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει τέντες για προστασία από τον ήλιο, ανελκυστήρα για εύκολη πρόσβαση, αποθήκη για επιπλέον χώρο αποθήκευσης, κοινόχρηστο κήπο για στιγμές χαλάρωσης και επίσης είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο αποχέτευσης. Τέλος, είναι εξοπλισμένο με πόρτα ασφαλείας και επιτρέπει την κατοικία με κατοικίδια, καθιστώντας το ιδανικό για οικογένειες. Τιμή 800€ | Κωδικός Ακινήτου: #1466

Características
Tipología
Piso
Contrato
Alquiler
Planta
4
Plantas del edificio
4
Ascensor
Superficie
120 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
3
Baños
2
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en garaje privado, 1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 800/mes
Precio del m²
7 €/m²
Desglose de los costes
Gastos de comunidad
€ 20/mes
Fianza
No indicada
Eficiencia energética

Consumo de energia

Γ

Descubre otros ángulos del inmueble
+13 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ