Saloni
Asanser
Κάτοψη
Koyzina
Ypnodomatio
Apopse choroy
W.C
Ypnodomatio
Ypnodomatio
Koyzina
Σαλόνι
1/16
Asanser
Κάτοψη

Loft, muy buen estado, planta baja, Martiou, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - Martiou
€ 95.000
2 habitaciones
43 m²
1 baño
Planta B
No Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 10/09/2024
Descripción

referencia: 2-241


Κωδικός ακινήτου: 2-241 - Ανάληψη, Θεσσαλονίκη

Στην καρδιά της ζωντανής και ανερχόμενης περιοχής της Ανάληψης, μόλις 2 λεπτά από τη Βασιλίσσης Όλγας και 5 λεπτά από τη Νέα Παραλία, σας παρουσιάζουμε ένα μοναδικό ακίνητο που συνδυάζει άψογα τη μοντέρνα αισθητική με τη λειτουργικότητα. Πρόκειται για ένα ισόγειο λοφτ, ιδανικό για επενδυτές ή γονείς που αναζητούν το τέλειο σπίτι για το παιδί τους, σε μετασεισμική οικοδομή, κατασκευής του 1983.Το ακίνητο (Δ1), συνολικής επιφάνειας 43 τ.μ μικτών και 40τμ καθαρών., είναι άριστα διαμορφωμένο σε δύο επίπεδα. Στο ισόγειο, που εκτείνεται σε 22τμ, θα βρείτε έναν καλαίσθητο και εργονομικό χώρο σαλοκουζίνας και ένα μοντέρνο μπάνιο, σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση και τη λειτουργικότητα. Ο επάνω όροφος, 18 τ.μ., προσφέρει έναν άνετο υπνοχώρο, με κρεβάτι, ντουλάπα και γραφείο, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον για ξεκούραση και εργασία. Επιπλέον, διαθέτει εξώστη επιφάνειας 4τμ, ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης.Το ακίνητο είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένου πλυντηρίου-στεγνωτηρίου, και διαθέτει δύο κλιματιστικές μονάδες, μία σε κάθε επίπεδο, για απόλυτη άνεση όλες τις εποχές του χρόνου. Μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν την είσοδο άπλετου φυσικού φωτός και εξασφαλίζουν άριστο αερισμό. Το ζεστό νερό παρέχεται οικονομικά μέσω ενός ταχυθερμαντή, μειώνοντας τα έξοδα διαβίωσης.Η στρατηγική του τοποθεσία στην περιοχή της Ανάληψης, γνωστή για την έντονη φοιτητική ζωή και την άριστη συγκοινωνιακή σύνδεση, καθιστά το ακίνητο αυτό εξαιρετική επιλογή για επένδυση. Με εκτιμώμενη απόδοση τουλάχιστον 6%, είναι μια σίγουρη και επικερδής λύση για τον επενδυτή που αναζητά σταθερά εισοδήματα. Παράλληλα, αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοκατοίκηση, προσφέροντας έναν μοντέρνο και άνετο χώρο διαβίωσης στην καρδιά της πόλης.Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το κομψό και αποδοτικό ακίνητο, ιδανικό για όποιον επιθυμεί να συνδυάσει την ποιότητα ζωής με μια έξυπνη επένδυση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και κλείστε μια επίσκεψη σήμερα.
Τιμή: 95.000€

Elegance Real Estate

Λεωφόρος Νίκης 1 ,5ος όροφος

www.elegancerealestate.gr
info@elegancerealestate.gr
Τηλ.: 2316 006900



Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου σας. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Για την υπόδειξη του ακινήτου, βάσει του Νόμου 4072/11-4-2012, κρίνεται απαραίτητη η προσκόμιση ΑΦΜ ή αστυνομικού δελτίου ταυτότητας.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.elegancerealestate.gr

Características
Tipología
Loft | Inmueble de lujo
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
43 m²
Habitaciones
2
Dormitorios
1
Baños
1
Amueblado
Balcón
Calefacción
Central, alimentación eléctrica
Otras características
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 95.000
Precio del m²
2.209 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1983
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Central, alimentación eléctrica
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+13 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante