1/25

Casa unifamiliar 150 m², nueva, Nea Fokaia, Kassandra

Kassandra
€ 375.000
5+ habitaciones
150 m²
3+ baños
Ascensor
Balcón
Amueblado
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 06/08/2024
Descripción

referencia: SANI BAY K2

Το Εργο ειναι σε πληρη εξελιξη.
Η τιμη αφορα την Κατοικια K4
Premium Κατασκευη.
Δεκτη GOLDEN VISA

Παράδοση Φθινοπωρο 2025
Τιμη Πωλησης με βασικο Οικιακο και Μηχανολογικο Εξοπλισμο (150χ2.500 ) 375.000 Ευρω
Στην τιμη περιλαμβανεται και η αξια αποκλειστικης χρησης της γης.
Αναλυτικοτερα:
Κοστος Γης Κ4: 80.000 Ευρω
Κοστος Κατασκευης: 275.000 Ευρω
Κοστος Εξοπλισμου 25.000 Ευρω
Χαρακτηριστικά Ακινητου
Επιφάνεια:150 τ.μ.
Υπνοδωμάτια: 4
Μπάνια:3
Περιοχή:Sani
Διεύθυνση:Δρόμος SANI
Πληρως διαμορφωμενος Κηπος με Πισινα
Αναλυτικο Κοστος Εξοπλισμου που περιλαμβανεται στην τιμι πωλησης:
Εξοπλισμος Οικιακος : 5.000 Ευρω
Μηχανολογικος : 5.000 Ευρω
Πισινα : 5.000 Ευρω
Διαμορφωση Εξωτερικου Χωρου 5.000 Ευρω
Εξοπλισμος Εξ. χωρου 5.000 Ευρω
Διαμορφωστε εσεις και συμφωνα με τις αναγκες σας το δικο σας πακετο αγορας.εξοπλισμου
Αποδεχομαστε Οικονομικες Προτασεις

Παροχές
Δορυφορική Κεραία
Ενεργειακά Κουφώματα
Ενεργειακή Κλάση Α'
Θέςεις Στάθμευσης
Ιδιωτικος Κηπος
Πόρτα Ασφαλείας
Σίτες

Εσωτερικές ανέσεις
Δομημένη Καλωδίωση
Ενδοδαπεδια Θερμανση Δροσισμος
Ηλιακός
Κουζίνα
Ντουλάπες
Σύστημα Ασφαλείας

Εξωτερικός εξοπλισμός
Πέργκολα
Πισίνα
Εξωτερικός Φωτισμός
Επένδυση Πέτρας
Μπάρμπεκιου

Επικοινωνηστε μαζι μας
2310-324.144

ΕΡΓΟ: ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΛΙΘΟΚΤΙΣΤΩΝ ΔΙΩΡΟΦΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ, ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ, ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟ “BOUTIQUE RESIDENCY”
ΘΕΣΗ: (ΣΑΝΗ) ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 133δ, ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ Α.Τ.Ε.

"Βάσει του Ν.4495/17 αρ.7 όπως τροποποιήθηκε στο Ν. 4674/20 άρ. 108 και ισχύει, με Συμφωνη Γνωμοδότηση του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής για την ανέγερση συγκροτήματος τεσσάρων λιθόκτιστων διώροφων κατοικιών με υπόγειο.

Εντός αγροτεμαχίου Ε=6.667,00τ.μ. με αριθμό 133δ στην περιοχή των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας, Χαλκιδικής, κατασκευαζεται παραθεριστικό συγκρότημα με τέσσερις λιθόκτιστες διώροφες κατοικίες με υπόγειο, πισίνες, περίφραξη και βόθρο συνολικού εμβαδού κάλυψης 175,76τ.μ. και δόμησης 199,30τ.μ. Η γεωμορφολογία του εδάφους έχει ήπιο υψομετρικό ανάγλυφο. Πρόκειται για συγκρότημα κατοικιών με αισθητική προσέγγιση πολυτελών εξοχικών κατοικιών “Boutique Residency”. Η αρχιτεκτονική μελέτη του συγκροτήματος σχεδιάστηκε με έμφαση στην προσέγγιση ενός βιώσιμου τρόπου ζωής με σεβασμό στην ιδιωτικότητα των ενοίκων της κάθε κατοικίας. Επίσης, οι κατοικίες προσφέρουν προοπτικές ανάπτυξης και οικονομικών επενδύσεων για την ευρύτερη περιοχή.
Ο ολιστικός σχεδιασμός του συγκροτήματος χαρακτηρίζεται από ευθείες γραμμές στις όψεις των κατοικιών εντάσσοντας ήπια στο περιβάλλον χώρο. Τα κτίρια ενώνονται μεταξύ τους με υμιυπαίθριους χώρους. Ο σχεδιασμός βασίζεται στην ελληνική μεσογειακή ύπαιθρο, επιλέγοντας φυσικά υλικά όπως πέτρα σε γήινη απόχρωση σε συνδυασμό με την παραδοσιακή τριπτή τσιμεντοκονία στα κτίρια και στους ημιυπαίθριους χώρους.
Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στην χωροθέτηση των κατοικιών. Στο συγκεκριμένο έργο δίδεται ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη σχέση του περιβάλλοντα χώρου με το εσωτερικό του κτιρίου. Η σχέση μεταξύ των κατοικιών χαρακτηρίζεται από ημιυπαίθριους χώρους σε συνδυασμό με μεγάλα ανοίγματα κουφωμάτων που επιτρέπουν τη διαμπερατότητα του ορίζοντα από κάθε πλευρά του γηπέδου. Η κάθε κατοικία είναι κατασκευασμένη με πέτρινη φέρουσα τοιχοποιία, αποτελούμενη από υπόγειο (βοηθητικός χώρος), ισόγειο και όροφο. Στο ισόγειο υπάρχει κουζίνα και καθιστικό, ενώ στον όροφο βρίσκεται χώρος διημέρευσης και βεράντα. Επίσης πολύ σημαντική λεπτομέρεια του σχεδιασμού είναι πως έχει γίνει πρόβλεψη προσβασιμότητας για εμποδιζόμενα άτομα – ΑΜΕΑ.
Η μελέτη του περιβάλλοντα χώρου χαρακτηρίζεται από γραμμικά κηπάρια που διαχωρίζουν τις κατοικίες. Αυτά εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητα των ενοίκων όπως επίσης και ένα καλαίσθητο περιβάλλον που αναδεικνύει τη μεσογειακή χλωρίδα. Πρόκειται για γεωγενείς θάμνους σύμφωνους με το φυσικό περιβάλλον σε πλήρη αρμονία με το τοπικό μεσογειακό κλίμα. Συμπληρωματικά κατασκευαζονται υγρά στοιχεία ιδιωτικών κολυμβητικών δεξαμενών (πισίνες) προσφέροντας πολυτελεια διαμονης στους ενοίκους. Η κάθε κατοικία θα έχει το δικό της εξοπλισμό BBQ και εξωτερικό χώρο καθιστικού καλυμμένο με πέργκολα που παρέχει ήπιες υφές σκίασης. Ενοποιούνται οι εσωτερικοί χώροι του ισογείου με τον εξωτερικό περιβάλλοντα μέσω μεγάλων ανοιγμάτων στοχεύοντας στην άμεση λειτουργική επικοινωνία του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου. Ο σχεδιασμός του περιβάλλοντα χώρου είναι τέτοιος ώστε να αναδειχθεί η φυσική ομορφιά του τοπίου και να εμπλουτιστούν οι κατοικίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το συγκρότημα κατοικιών αποτελεί παράδειγμα πρότυπου ολιστικού σχεδιασμού με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Η κάθε κατοικία είναι πλήρως αυτόνομη σύμφωνα με το ΚΕΝΑΚ ενεργειακής μελέτης Α+.
Η εκπόνηση και η υλοποίηση της παραπάνω αρχιτεκτονικής μελέτης προκαλει αναβάθμιση της εικόνας της γύρω περιοχής, προσφέρει απόλυτη εμπειρία πολυτελούς διαβίωσης με άνεση και λειτουργικότητα μέσω της ποιότητας της αρχιτεκτονικης συνθεσης με καινοτομο σχεδιασμο.

Τηλ Επικοινωνιας: 0030-2310-324.144
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
10
Ascensor
Superficie
150 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
4
Baños
3+
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, suelo radiante, alimentación eléctrica
Otras características
  • Buhardilla
  • Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
  • Instalación tv con antena parabólica
  • Piscina
Información del precio
Precio
€ 375.000
Precio del m²
2.500 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

A+

Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante