1/11

Tienda - Local comercial en Alquiler

ArgyroupoliΚέντρο
€ 3.000/mes
220 m²
3 baños

Nota

Anuncio actualizado el 09/09/2024
Descripción

referencia: 25768

Κωδικός ακινήτου: 25768 - Αργυρούπολη Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατάστημα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 220 τ.μ. σε οικόπεδο 600 τ.μ. . Αποτελείται από 2 χώρους, και 3 WC. Είναι κατασκευασμένο το 2023 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη 40 τ.μ., κήπο, A/C, συναγερμό, εξοπλισμό, προαύλιο, ανοιχτωσιά, ψευδοροφή, δομημένη καλωδίωση, εξαερισμός, ανιχνευτές πυρκαγιάς - Τιμή: 3.000 €
Γωνιακό αυτόνομο  κατάστημα σε οικόπεδο 600 τ.μ. με άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος σε σημείο μεγάλης προβολής. Το κατάστημα είναι πλήρως εξοπλισμένο, έχει κλιματισμό, (ψύξη- θέρμανση-εξαερισμό) και πλήρη ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση. Έχει τρείς τουαλέτες, εκ των οποίων η μία είναι ΑΜΕΑ, ψευδοροφή, ψευδοπάτωμα και πυρανίχνευση. Περιμετρικά υπάρχει μεγάλος ελεύθερος χώρος, ο οποίος μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης.
DOMUSCAPITAL ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ. Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε το site μας www.domuscapital.gr.Το σημείο του χάρτη απεικονίζει την περιοχή του ακινήτου και δεν είναι η ακριβής του θέση.
Características
Contrato
Alquiler
Tipología
Superficie
220 m²
Habitaciones
3 baños
Otras características
  • Cable óptico
  • Detectores de incendios
  • Sistema de alarma
  • Situación en esquina
Información del precio
Precio
€ 3.000/mes
Precio del m²
14 €/m²
Desglose de los costes
Fianza
No indicada
Eficiencia energética

Consumo de energia

Δ

Descubre otros ángulos del inmueble
+8 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante