1/25

Casa unifamiliar 280 m², Centro, Anavissos

Anavissos
€ 1.600/mes
5+ habitaciones
280 m²
2 baños
No Ascensor
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 10/09/2024
Descripción

referencia: 626352

Κωδικός ακινήτου: 626352 - Ανάβυσσος Αλυκές - Λάκκα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 280 τ.μ. σε οικόπεδο 1000 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1995 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 10 τ.μ., κήπο, τζάκι, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, κεραμοσκεπή, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 1500 μέτρα απόσταση από πόλη 2000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 25000 μέτρα - Τιμή: 1.600 €
Κωδικός ακινήτου: 626352 Στην όμορφη περιοχή της Αναβύσσου, στις Αλυκές, βρίσκεται αυτή η υπέροχη μονοκατοικία που είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση. Η κατοικία εκτείνεται σε δύο επίπεδα και έχει συνολική επιφάνεια 280 τ.μ. Επιπλέον, βρίσκεται σε οικόπεδο 1000 τ.μ., προσφέροντας άφθονο χώρο αναψυχής. Η κατοικία διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια και 2 κουζίνες, προσφέροντας άνετο και λειτουργικό χώρο διαβίωσης. Τα μπάνια είναι 2 και είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα είδη υγιεινής. Στον χώρο του κήπου υπάρχει επίσης ένας ανεξάρτητος χώρος που θα μπορούσε να μετατραπεί σε playroom, δωμάτιο μελέτης ή και φιλοξενίας. Η κατοικία κατασκευάστηκε το 1995 και είναι σε άριστη κατάσταση. Η θέρμανση είναι αυτόνομη και λειτουργεί με πετρέλαιο, ενώ η θέα προς την περιοχή είναι απεριόριστη. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου συρόμενα και τα πατώματα είναι από πλακάκι και ξύλο, προσφέροντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Η είσοδος είναι θωρακισμένη και οι εντοιχισμένες ντουλάπες προσφέρουν άφθονο χώρο αποθήκευσης. Επιπλέον, η κατοικία διαθέτει πάρκινγκ, αποθήκη 10 τ.μ., κήπο και BBQ, προσφέροντας άφθονο χώρο για χαλάρωση και διασκέδαση. Το τζάκι προσφέρει ζεστασιά και άνεση τις κρύες νύχτες. Επιπλέον, η κατοικία διαθέτει διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα και σκαλιά εισόδου. Η απόσταση από την κοντινότερη παραλία είναι μόλις 1500 μέτρα, ενώ η πόλη βρίσκεται σε απόσταση 2000 μέτρα. Επιπλέον, το αεροδρόμιο απέχει μόλις 25000 μέτρα. Η τιμή ενοικίασης είναι 1.600 € και αξίζει να σημειωθεί ότι περιλαμβάνονται όλες οι παραπάνω παροχές και ανέσεις. Ανακαλύψτε αυτήν την υπέροχη κατοικία και απολαύστε τον ιδανικό συνδυασμό μεταξύ άνεσης και φυσικής ομορφιάς.
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Alquiler
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
280 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
3
Baños
2
Amueblado
No
Balcón
No
Garaje, plazas de aparcamiento
3 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 1.600/mes
Precio del m²
6 €/m²
Desglose de los costes
Fianza
No indicada
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1995
  • Calefacción

    Central, de gasóil
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante