Εξωτερικός χώρος
Μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Πισίνα
Ύπαρξη ανθρώπου
Κουζίνα
Σαλόνι
1/17

Casa unifamiliar Σκοπέλου-Λουτρακίου, 370 03, Λουτράκι, Glossa, Skopelos

SkopelosΣκοπέλου-Λουτρακίου, 370 03, Λουτράκι
€ 490.000
5+ habitaciones
171 m²
3 baños
No Ascensor

Nota

Anuncio actualizado el 17/09/2024
Descripción

referencia: 1-28


Πωλείται πολυτελής μονοκατοικία στην ειδυλλιακή περιοχή Γλώσσα της Σκοπέλου, προσφέροντας μοναδική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Αυτή η πλήρως ανακαινισμένη βίλα εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα και περιλαμβάνει 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια και 3 μοντέρνα μπάνια. Η βίλα διαθέτει επίσης ιδιωτική πισίνα και δύο θέσεις πάρκινγκ, διασφαλίζοντας έναν υψηλό επίπεδο διαβίωσης.

Βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ανακαινισμένους εσωτερικούς χώρους, υψηλής ποιότητας φινιρίσματα και μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα από κάθε επίπεδο. Η διάταξη της βίλας επιτρέπει ευελιξία στη χρήση, καθιστώντας την ιδανική τόσο για προσωπική χρήση όσο και ως πολυτελή ενοικιαζόμενη κατοικία. Η προνομιακή της τοποθεσία, μόλις λίγα λεπτά από τις κορυφαίες παραλίες και τα αξιοθέατα του νησιού, ενισχύει την ελκυστικότητά της ως τουριστικό προορισμό.

Αυτό το ακίνητο αντιπροσωπεύει μια σημαντική επενδυτική ευκαιρία, ιδανική για όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν την ακμάζουσα τουριστική αγορά της Σκοπέλου. Οι πολυτελείς ανέσεις της βίλας, σε συνδυασμό με την εκπληκτική θέα και την προνομιακή τοποθεσία, εξασφαλίζουν υψηλές δυνατότητες ενοικίασης και εξαιρετικές αποδόσεις της επένδυσης.

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
171 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
4
Baños
3
Amueblado
No
Balcón
No
Información del precio
Precio
€ 490.000
Precio del m²
2.865 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    2008
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+14 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante