1/25

Maisonnette primera planta, Glyfada - center, Glyfada

Glyfada
€ 970.000
4 habitaciones
162 m²
Ascensor
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 19/09/2024
Descripción

referencia: ΣΤΟ81837

Αθήνα - Νότια Προάστια, Γλυφάδα: Πωλείται μεζονέτα 162 τ.μ. στη Γλυφάδα, στα όρια με τη Βούλα, σε εξαιρετική τοποθεσία που συνδυάζει την πρόσβαση στην παραλιακή οδό και τη Βουλιαγμένης. Η κατοικία κατασκευής 2010 εκτείνεται σε δύο επίπεδα (ισόγειο και 1ος όροφος) σε τετραώροφο κτίριο και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
Περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα, 3 ευρύχωρα μπαλκόνια, καθώς και έναν όμορφο κήπο με ανοιχτωσιά. Στο σαλόνι υπάρχει ενεργειακό τζάκι, ενώ σε όλους τους χώρους υπάρχουν κλιματιστικά. Τα δρύινα πατώματα προσδίδουν πολυτέλεια και ζεστασιά.
Διαθέτει υπόγειο χώρο με αποθήκη, δύο θέσεις πάρκινγκ (25 τ.μ. συνολικά), καθώς και άμεση πρόσβαση από το πάρκινγκ με ασανσέρ. Η μεζονέτα προσφέρει ακόμα ηλεκτρικά ρολά, σίτες, ηλεκτρικές τέντες, κάμερες ασφαλείας, πόρτα ασφαλείας, αναμονές για συναγερμό και εξωτερικό BBQ.
Επιπλέον, έχει προεγκατάσταση για φυσικό αέριο, αυτονομία θέρμανσης με πετρέλαιο, μποϊλερ, καθώς και ηχομόνωση για απόλυτη ηρεμία. Συνοδευτικά, υπάρχουν ηλεκτρονικοί χάρτες για εύκολη πρόσβαση σε υδραυλικά και ηλεκτρολογικά συστήματα.
Ενεργειακή Κλάση: Α+
Μόλις 500 μ. από τη θάλασσα, σε καταπράσινο περιβάλλον με χαμηλά κοινόχρηστα, αυτή η μεζονέτα αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες και απαιτητικούς αγοραστές που αναζητούν ποιότητα ζωής και άνεση.
 Τιμή 970.000€
Για αποφυγή ταλαιπωρίας, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω αριθμό αναφοράς όταν επικοινωνείτε μαζί μας για το παραπάνω ακίνητο: | Κωδικός Ακινήτου: #ΣΤΟ81837
Características
Tipología
Maisonnette
Contrato
Venta
Planta
1
Ascensor
Superficie
162 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
4
Amueblado
No
Balcón
No
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Chimenea
Información del precio
Precio
€ 970.000
Precio del m²
5.988 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

A+

Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΟΛΑΤΗΣ