Σαλόνι
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
W.C
Κουζίνα
W.C
W.C
Μπάνιο
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Διάδρομος
1/15
Σαλόνι

Piso de una habitación Διοικητήριο, Centro Histórico, Tesalónica - Centro

Tesalónica - CentroΔιοικητήριο
€ 108.000
2 habitaciones
45 m²
1 baño
Planta 1
Ascensor
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 20/09/2024
Descripción

referencia: 94-1989


Κωδικός ακινήτου: 94-1989

Πωλείται από την REMAX ANALOGIA πλήρως ανακαινισμένο στούντιο/γκαρσονιέρα 45 τ.μ. μεικτά (40 τ.μ. καθαρά), στην περιοχή Κέντρο Θεσσαλονίκης - Διοικητήριο. Πρόκειται για ένα πολυτελές, φωτεινό και εξαιρετικά καλαίσθητο ακίνητο, ιδανικό για φοιτητές και εργαζόμενους. Βρίσκεται στο ισόγειο όροφο πολυκατοικίας, χτισμένης το 1966 και ανακαινισμένης το 2024.Το ακίνητο περιλαμβάνει 1 άνετο υπνοδωμάτιο με ενσωματωμένη ντουλάπα, σαλοκουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές, και 1 μοντέρνο μπάνιο. Είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, προσφέροντας υψηλή λειτουργικότητα και άνεση.Από τα κύρια χαρακτηριστικά του ξεχωρίζουν η πόρτα ασφαλείας, τα συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, καθώς και τα δάπεδα από πλακάκια, που εξασφαλίζουν μακροχρόνια αντοχή. Το ακίνητο διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με ηλεκτρικό ρεύμα (ατομική), ενώ έχει προεγκατάσταση για σύνδεση με φυσικό αέριο και κλιματισμό. Η ενεργειακή του κλάση είναι Α, προσφέροντας σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με ηλεκτρισμός (ατομική). Με προεγκατάσταση αερίου .
Επιπρόσθετα υπάρχει κλιματισμός. Η ενεργειακή του κλάση είναι A.Η τοποθεσία του ακινήτου είναι εξαιρετική, καθώς βρίσκεται σε απόσταση 900 μέτρων από τη θάλασσα και κοντά σε στάσεις λεωφορείων, το μετρό, το λιμάνι, σχολεία, πανεπιστήμια, πάρκα και εμπορικά κέντρα, καθιστώντας το ιδανικό για επενδυτική αξιοποίηση ή επαγγελματική χρήση. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα, ενώ το ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο προς πώληση.Η τιμή πώλησης ανέρχεται στα 108.000€. Η συνολική επιφάνεια του οικοπέδου είναι 400 τ.μ., ενώ διαθέτει μονοφασικό ρεύμα.Μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν συνδυασμό άνεσης και τοποθεσίας.

Η εταιρία  REMAX ANALOGIA  λειτουργεί βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση
της αστυνομικής ταυτότητας ή του διπλώματος οδήγησης.

Υπεύθυνος Συνεργάτης: Παπαγεωργίου Χριστίνα

Τ. 2310437799

M: 6948609159

Email : xpapageorgiou@remax-analogia.gr


Características
Tipología
Piso
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
1
Ascensor
Superficie
45 m²
Habitaciones
2
Dormitorios
1
Baños
1
Amueblado
Balcón
No
Calefacción
Central, alimentación eléctrica
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 108.000
Precio del m²
2.400 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

A

Descubre otros ángulos del inmueble
+12 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Χριστίνα Παπαγεωργίου