1/25

Casa unifamiliar Υακίνθων 7-17, 154 52, Ψυχικό, Evkalyptoi - Ano Faros, Paleo Psichiko

Paleo PsichikoΥακίνθων 7-17, 154 52, Ψυχικό
€ 2.500.000
5+ habitaciones
295 m²
3 baños
No Ascensor
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 25/09/2024
Descripción

referencia: 1-807

Κωδικός ακινήτου: 1-807 - Παλαιό Ψυχικό Άγιος Δημήτριος ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 295 τ.μ. σε οικόπεδο 634 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1937 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, σκαλιά εισόδου, σοφίτα, laundry room, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 2.500.000 €
  Πωλείται Μονοκατοικία τεσσάρων επιπέδων μέσα σε οικόπεδο 634 τμ. με ιδιωτικό κήπο. Η Μονοκατοικία  είναι bauhaus αρχιτεκτονικής ψηλοτάβανη με το ξύλινο στοιχείο να δεσπόζει, μαρμάρινα στοιχεία και μεγάλα παράθυρα και μπαλκονόπορτες που βλέπουν στον ολάνθιστο κήπο και διοχετεύουν με μοναδικό τρόπο το φως σε όλους τους χώρους.
  Στο ισόγειο υπάρχει χωλ με μαρμάρινο δάπεδο και χώρο υποδοχής, σαλόνι και τραπεζαρία που βγαίνουν σε βεράντα με υπόστεγο που εκτείνεται περιμετρικά του ορόφου, χτιστές ζαρντινιέρες με ποικιλία ανθισμένων λουλουδιών και μωσαϊκό δάπεδο. Το εν λόγω επίπεδο διαθέτει επίσης 1 Υ/Δ,  κουζίνα και laundry room που βγαίνει στον κήπο του οικοπέδου.
  Στον ημιώροφο υπάρχει γραφείο με εντοιχισμένες ξύλινες βιβλιοθήκες και μεγάλο παράθυρο που έχει θέα στον κήπο.
  Ο 1ος όροφος της Μονοκατοικίας διαθέτει μεγάλο χωλ, 3 Υ/Δ εκ των οποίων τα δύο βγαίνουν σε μπαλκόνι με θέα στον κήπο, 1 μπάνιο και ένα ακόμη δωμάτιο το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί είτε ως Υ/Δ είτε ως αποθήκη ενώ υπάρχει και η δυνατότητα στο συγκεκριμένο χώρο να δημιουργηθεί 2ο μπάνιο.
  Ο 2ος όροφος του ακινήτου είναι σοφίτα με δικό της μπάνιο και πολύ μεγάλη ταράτσα με φοβερή πανοραμική θέα σε βουνό και στον πανέμορφο περίβολο του ακινήτου που είναι γεμάτος με πάρκα και πράσινο.
  Ο κήπος του οικοπέδου αποτελεί το καταλληλότερο κόσμημα που θα μπορούσε να πλαισιώσει ένα μοναδικό ακίνητο σαν αυτό, καταπράσινος με ποικιλία δέντρων, λουλουδιών, θάμνων και αναρριχώμενων φυτών και διαδρόμους με λευκά χαλίκια. Ο κήπος διαθέτει επιπλέον, στεγασμένο πάρκινγκ όπως επίσης ένα μικρό ανεξάρτητο οίκημα το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί είτε ως αυτόνομος χώρος είτε ως αποθήκη. 


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
295 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
5
Baños
3
Amueblado
No
Balcón
No
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Buhardilla
  • Carpintería exterior de vidrio/madera
  • Exterior
Información del precio
Precio
€ 2.500.000
Precio del m²
8.475 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1937
  • Calefacción

    Central, de gasóil
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante