Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
W.C
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Θέα από μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Λογότυπο
1/25
Σαλόνι

Piso de dos habitaciones Ελευθερίου Βενιζέλου, Centro, Alexandreia

AlexandreiaΕλευθερίου Βενιζέλου
€ 126.000
3 habitaciones
99 m²
1 baño
Planta 4
Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 25/09/2024
Descripción

referencia: 1-62


ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΕΙΑΣ. Πωλείται αποκλειστικά από την Osmosis Real Estate άκρως φωτεινό, εμπρόσθιο, διαμπερές διαμέρισμα, ριζικά ανακαινισμένο, επιφανείας 99 τετραγωνικών μέτρων μικτών και 87 καθαρών, σε περιποιημένη οικοδομή με ανελκυστήρα σε πολύ κεντρική οδό με ανεμπόδιστη θέα!!!
Αποτελείται από χώλ, δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, τεράστια σαλονο - κουζίνα και ένα πολύ άνετο λουτρό με παράθυρο . Το διαμέρισμα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση καθώς έχει ανακαινιστεί ριζικά προ 5ετίας διατηρώντας και συντηρώντας μόνο τα δάπεδα σαλονιού και υπνοδωματίων. Διαθέτει καινούργια ενεργειακά κουφώματα διπλής υάλωσης, ατομικό λέβητα πετρελαίου με ίδια προεγκατάσταση για μελλοντική σύνδεση με φυσικό αέριο, καινούργιο ηλεκτρολογικό, υδραυλικό, αποχετευτικό και θέρμανσης δίκτυο. Το διαμέρισμα έχει επιπλωθεί και εξοπλιστεί με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές καθώς και με κλιματιστικά σε κάθε χώρο. Σε περίπτωση που ο αγοραστής επιθυμεί να κρατήσει τα έπιπλα και τον εξοπλισμό ο ιδιοκτήτης έναντι συμφωνίας διατίθεται να τα πουλήσει.
Το σημείο είναι εκπληκτικό διότι βρίσκεται σε κεντρική αρτηρία με εύκολη εύρεση θέσης στάθμευσης. Ιδανικό για οικογένεια ή για νέο ζευγάρι. Είναι από τις περιπτώσεις με πολύ καλή αναλογία τιμής και ποιότητας !!!
Η Osmosis Real Estate, με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δημιουργήθηκε με σκοπό την καθολική υποστήριξη για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά (tailor-made λύσεις). Εγγυόμαστε την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, δίνοντας στον εν δυνάμει ενδιαφερόμενο την επιλογή της ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών. Συμβολαιογράφος – Δικηγόρος – Μηχανικός – Σύμβουλος Ακινήτων. Πλήρες πακέτο υπηρεσιών, δίχως καμία εξτρά κρυφή χρέωση!
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και ο Α.Φ.Μ. σας βάσει του νόμου 4072/2012 για την υπογραφή του εντύπου υπόδειξης.
Características
Tipología
Piso
Contrato
Venta
Planta
4
Plantas del edificio
4
Ascensor
Superficie
99 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
1
Amueblado
Balcón
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
  • Exterior
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 126.000
Precio del m²
1.273 €/m²
Desglose de los costes
Gastos de comunidad
€ 15/mes
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1980
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Central, de gasóil
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante