1/22

Casa unifamiliar 477 m², Centro, Anavissos

Anavissos
€ 990.000
5+ habitaciones
477 m²
3+ baños
No Ascensor
Balcón
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 22/08/2024
Descripción

referencia: W-02L4XS

Εάν πάντα ονειρευόσασταν ένα μεγάλο και ελκυστικό σπίτι, εμπνευστείτε και πραγματοποιήστε τα όνειρά σας με αυτήν την μοναδική ευκαιρία! Αυτή η πανέμορφη αρχοντική βίλα είναι εκπληκτική τόσο εντός όσο και εκτός!

Λεπτομερώς, αυτή η ιδιοκτησία περιλαμβάνει 2.600 τ.μ. επιπλέον οικόπεδο, με την κύρια κατοικία των 477τ.μ. εκτεινόμενη σε 4 επίπεδα:

Υπόγειο 132 τ.μ. ως ανεξάρτητο διαμέρισμα με 2 υπνοδωμάτια, ισόγειο 118 τ.μ. - μεγάλη κουζίνα και άνετο κλειστό γκαράζ, 1 W.C. και ντουλάπα, 1ος όροφος με 2 υπνοδωμάτια (1 master με τζακούζι και τζάκι), 2 μπάνια, 1 garderobe και ο 2ος όροφος 83 τ.μ. με γραφείο, αίθουσα παιχνιδιών και W.C.

Η θέρμανση γίνεται με σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης (πετρέλαιο με σύστημα ρυθμιζόμενων βαθμών) και παρέχεται σε όλα τα επίπεδα.

Η βίλα περιλαμβάνει επίσης μια υπαίθρια πισίνα 30 τ.μ. και ένα υπαίθριο κιόσκι. Το δεύτερο προσαρτημένο έδαφος των 600 τ.μ. ενσωματώνει μια μικρή εκκλησία, ένα μεγάλο κλειστό
γκαράζ 2 αυτοκινήτων και αποθήκη, κλειστό μπάρμπεκιου εξοπλισμένο με ξεχωριστή κουζίνα 40 τ.μ. με ιδιωτικό W.C. και ντουζιέρα.

Καταπράσινος χώρος 300 τ.μ. με γρασίδι. Διατίθεται επίσης γεώτρηση νερού για αρδευτικούς κήπους.

Η Ανάβυσσος είναι ένας προορισμός της Ριβιέρας της Αθήνας, μόλις 40 χλμ. Νότια της Αθήνας και 25 χλμ. Από το Ακρωτήριο Σούνιο. Είναι το σπίτι σε καλοκαιρινές κατοικίες, πολυτελείς βίλες και αμμώδεις παραλίες.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ειρηνική και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από διεθνή σχολεία, πολύ κοντά σε σούπερ μάρκετ και ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο. Μεγάλη επιλογή από εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και beach club. Κοντά σε σημεία καταδύσεων και σέρφινγκ.

Προσβασιμότητα: Η Ανάβυσσος απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Λαυρίου, με εύκολη πρόσβαση στα νησιά των Κυκλάδων, 30 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο και στην εμπορική περιοχή της Γλυφάδας.

Δυνατότητα επένδυσης: Όπως οι περισσότερες περιοχές της Ριβιέρας της Αθήνας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
477 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
4
Baños
3+
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, suelo radiante, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Exterior
  • Sistema de alarma
  • Piscina
Información del precio
Precio
€ 990.000
Precio del m²
2.075 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1996
  • Calefacción

    Central, suelo radiante, de gasóil
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+19 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante