1/8

Negocio en Venta

Patision - AcharnonΑγ. Μελετίου - Πλ. Βικτωρίας - Μάρνη
€ 40.000
No paredes
96 m²
1 baño

Nota

Anuncio actualizado el 16/10/2024
Descripción

referencia: 2-158

Κωδικός ακινήτου: 2-158 - Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών Αγ. Μελετίου - Πλ. Βικτωρίας - Μάρνη ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη επιχείρηση ισόγειο συνολικής επιφάνειας 96 τ.μ. . Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1984 και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε αστικό τοπίο, πατώματα από πλακάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλισμό, ψευδοροφή, πρόσοψη 9 μέτρα - Τιμή: 40.000 €
Πωλείται Επιχείρηση Η Πρώτη στο Είδος της, Τεϊοποτείων Καφέ, με όλον τον εξοπλισμό της, Στην Περιοχή της λεωφορου πατησιων, και στην ευρύτερη περιοχη  του Πανεπιστημίου, Έχει 40 χρόνια λειτουργίας, αλλά πωλείται  λόγω συνταξιοδότησης, η επιχείριση Δεν έχει Αλλοιωθεί με το πέρασμα του Χρόνου, έχει τη δική της ιστορία, και πελατεία, σε όλο Αυτό το πέρασμα του χρόνου,  Τα Τραπέζια που εχει είναι μαρμάρινα, από Βάσεις Ραπτομηχανής του 1970.
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάση των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας, Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Ολα τα ακίνητα που προβάλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μή διαθέσιμα. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ σύμφωνα με το Νόμο Ν.4072/11-04-2012  Φ.Ε.Κ  86Α.
Características
Contrato
Venta
Tipología
Negocio | sin paredes
Superficie
96 m²
Habitaciones
1 baño
Otras características
  • Amueblado
Información del precio
Precio
€ 40.000
Precio del m²
417 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1984
  • Calefacción

    Central, alimentación eléctrica
Descubre otros ángulos del inmueble
+5 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante