ΕΙΣΟΔΟΣ
ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΑ
ΘΕΑ
ΥΠΟΓΕΙΟ
ΘΕΑ
ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ
ΠΥΡΓΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ
ΤΖΑΚΙ
ΣΑΛΟΝΙ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ ΟΡΟΦΗ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ ΟΡΟΦΗ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ ΟΡΟΦΗ
ΘΕΑ
ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ
ΤΟΠΙΟ
ΠΥΡΓΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΠΥΡΓΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΠΥΡΓΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΘΕΑ
ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ - ΠΛΥΣΤΑΡΙΟ
ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ
ΕΙΣΟΔΟΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ
1/25
ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΑ
ΘΕΑ

Casa unifamiliar 182 m², muy buen estado, Karvelas, Githeio

Githeio
€ 200.000
5+ habitaciones
182 m²
2 baños
No Ascensor
Balcón
Amueblado
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 20/08/2024
Descripción

referencia: 9825

Κωδ: 9825- ΚΑΡΒΕΛΆΣ ( Ανατολική Μάνη ) ΠΏΛΗΣΗ ΜΕΖΟΝΈΤΑ/ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 182τ.μ. 3 επιπέδων, Μέσα σε οικόπεδο 2500τμ με οπωροφόρα δέντρα, διαμπερές, 3 υ/δ, 2 μπάνια, Έτος κατασκευής 1770, Χρίζει ανακαίνισης, σαλόνι - κουζίνα, αυτόνομη θέρμανση ΤΖΆΚΙ, ΆΜΕΣΑ ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ , ιδανικό για οικογένεια και εργαζόμενους ή ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΉ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ, Πολυτελής Κατοικία, Πρόσοψης, αποθήκη, ΜΕΓΑΛΕΣ BΕΡΑΝΤΕΣ, ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ, ΦΟΎΡΝΟΣ, ΚΉΠΟΣ, ΣΤΈΡΝΑ, Διαμπερές, Φωτεινό, δάπεδο τσιμέντο - πέτρα - ξύλο, Μεγάλη κουζίνα , πολύ άνετος χώρος καθιστικό, ντουλάπες , Κήπος, Όμορφη και απεριόριστη ΘΈΑ σε βουνό και θάλασσα, Πυργοκατοικία εποχής, Στο δημοφιλέστερο σημείο της περιοχής, Κοντά σε Αρτοποιεία, Super Market, Φαρμακεία κτλ.

ΑΠΟΣΤΆΣΕΙΣ : 11 χλμ από Γύθειο, 6 χλμ από το χωριό Βαθύ με τις όμορφες παραλίες κτλ

Η πινέζα στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση για ευνόητους λόγους. Η διεύθυνση του ακινήτου υπάρχει πιθανότητα να αποκλίνει από την πραγματική. Οι ακριβείς πληροφορίες της τοποθεσίας παρέχονται κατόπιν επιβεβαίωσης της συνάντησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6943931222 ή επισκεφθείτε το site μας www.masteragency.gr χρησιμοποιώντας τον κωδικό 9825

Tιμή 200.000€ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ
Κωδικός: 9825

Η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο είναι κατοικημένη και διαθέτει πολλά σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος όπως Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΒΕΛΑ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ καθώς είναι Λευκοθώρητος οικισμός σε κατάφυτη περιοχή με Οχυρά-μετεωρίσματα του παρελθόντος.
Ο Καρβελάς (Τοπική Κοινότητα Καρβελά - Δημοτική Ενότητα ΓΥΘΕΙΟΥ), ανήκει στον δήμο ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΛΑΚΩΝΙΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”. Ο Καρβελάς έχει υψόμετρο 126 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας.
Είναι το πρώτο χωριό που συναντάμε (υψ. 115m, κάτοικοι. 191) αφήνοντας τον δρόμο Γυθείου - Αρεόπολης. Διακρίνουμε πολλές αξιόλογες και χαρακτηριστικές πυργοκατοικίες με τα «ακρογωνιαία ημικυκλικά κλουβιά» (τις ζεματίστρες).

► WEBSITE: www.masteragency.gr

*Για τα εμβαδά και το έτος κατασκευής δεν έχει γίνει έλεγχος από το γραφείο μας, αναγράφονται με βάσει του ότι δηλώνει ο ιδιοκτήτης σε εμάς.
**Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Με επαγγελματισμό , ταχύτητα και αξιοπιστία , εξασφαλίζουμε υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των επιθυμιών σας στον χώρο της ενοικίασης, της αγοράς , της πώλησης και της γενικής διαχείρισης των ακίνητων.
Εγγύηση για τους πελάτες μας είναι η πολυετή πείρα μας στον χώρο, καθώς και η οργανωμένη και ολοκληρωμένη δουλειά που προσφέρει το γραφείο μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : www.masteragency.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ :
► WEBSITE : www.masteragency.gr
► E-MAIL : info@masteragency.gr
► ΚΙΝΗΤΟ : 6943 93 1222
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
2
Ascensor
No
Superficie
182 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
3
Baños
2
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
2 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de leña
Otras características
  • Buhardilla
  • Carpintería exterior de vidrio/madera
  • Chimenea
  • Exterior
Información del precio
Precio
€ 200.000
Precio del m²
1.099 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

Γ

Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

ΡΕΝΙΑ ΜΑΚΡΗ