1/13

Casa unifamiliar Κόρφος 20004, Korfos, Soligeia

SoligeiaΚόρφος 20004
€ 350.000
4 habitaciones
120 m²
2 baños
No Ascensor
Balcón
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 28/08/2024
Descripción

referencia: 2893

Στο καταπράσινο ψαροχώρι του Κόρφου πωλείται υπό ανέγερση κατοικία συνολικού εμβαδού 120 τ.μ. σε δικό της οικόπεδο 500 τ.μ.

Πρόκειται για ένα νέο ανεξάρτητο σπίτι σύγχρονης αισθητικής με αναφορά στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, διαρρυθμισμένο σε δύο επίπεδα, απόλυτα προσαρμοσμένο στο φυσικό περιβάλλον.

Το σπίτι των 120 τ.μ. περιλαμβάνει συνολικά 3 υπνοδωμάτια και αναπτύσσεται σε δύο ορόφους:
• Ο κύριος όγκος εκτείνεται στο ισόγειο διαθέτοντας: ενιαίο χώρο για καθιστικό-κουζίνα με έξοδο στον κήπο και σε πέργκολα με χώρο για εξωτερική τραπεζαρία, 2 υ/δ, κοινό μπάνιο
• Μέσω μιας εσωτερικής σκάλας οδηγούμαστε στον 1ο όροφο που έχει: 1 master υ/δ με δικό του λουτρό, και βεράντα με θέα θάλασσα.

Το σπίτι έχει αναφορά στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τον τρόπο κατασκευής, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη επιρροή της απλότητας και τις σημερινές οικιστικές ανάγκες. Για το λόγο αυτό έχει επιλεγεί η χρήση πέτρας για την εξωτερική τοιχοποιία ενώ, στην προσπάθεια εναρμόνισης του με το περιβάλλον, έχει γίνει ειδική προσπάθεια διατήρησης των υπαρχουσών ελαιόδεντρων.

Ο κήπος, εν μέρει στρωμένος με πέτρινες πλάκες, διαθέτει πισίνα και χώρο στάθμευσης ενός αυτοκινήτου με πέργκολα, ενώ περιμετρικά της κατοικίας υπάρχει περίφραξη.
Το οικόπεδο βρίσκεται 250 μ. σε κάθετη γραμμή από τις παραλίες της περιοχής και την τοπική αγορά, δίνοντας την ευκαιρία στον μελλοντικό κάτοικο να κινείται με τα πόδια στη θάλασσα και για τις καθημερινές βόλτες και αγορές του.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται είναι φωτορεαλιστικά σχέδια που δεσμεύουν την τελική του εικόνα, ωστόσο ο μελλοντικός αγοραστής μπορεί να εμπλακεί δημιουργικά σε μέρη της κατασκευής προσθέτοντας τις προσωπικές του πινελιές καθώς βρισκόμαστε στη γραμμή εκκίνησης.

Η ιδέα και ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός φέρουν τη σφραγίδα του γνωστού αρχιτεκτονικού γραφείου d-arc architecture + design με έδρα την Αθήνα. Το project θα είναι ετοιμοπαράδοτο στον μελλοντικό αγοραστή σε διάρκεια 18 μηνών από την υπογραφή της συμφωνίας.

Lafazani Homes
Real Estate Agency
www.lafazanihomes.com

Property Manager: Nikol Lafazani
Mob.: +30 6936 813 099
info@lafazanihomes.com
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
120 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
3
Baños
2
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Piscina
Información del precio
Precio
€ 350.000
Precio del m²
2.917 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

B+

Descubre otros ángulos del inmueble
+10 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Νικόλ Λαφαζάνη