Penthouse excellent état, 122 m², Gkyzi - Arios Pagos, Gizi - Pedion Areos

Gizi - Pedion Areos
€ 175 000
4 chambres/pièces
122 m²
1 bain/douche
Étage 3
Non Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 12/01/2024
Description

référence: 240488

Γκύζη εξαιρετικό οροφοδιαμέρισμα τρίτου ορόφου κατασκευής 1973 ,122 τ.μ. με μεγάλο σαλόνι, κουζίνα ανεξάρτητη, τρία υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μεγάλη βεράντα. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου και τζάκι. Σε εξαιρετική περιοχή κοντά στην αγορά και σε σχολεία. Από την περιοχή διέρχεται πλήθος λεωφορειακών γραμμών.
Η περιοχή του Γκύζη είναι συνοικία της Αθήνας, βορείως της λεωφόρου Αλεξάνδρας, και ανήκει στο 7ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων. Συνορεύει βόρεια με το Πολύγωνο, με όριο την οδό Πριγκηποννήσων (συνέχεια της οδού Ευελπίδων), νότια με τη Νεάπολη με όριο τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, ανατολικά και με όριο την οδό Κυρίλλου Λουκάρεως με τη συνοικία Αβέρωφ, Κουντουριώτικα και τους Αμπελοκήπους και δυτικά με το Πεδίον του Άρεως. Ο Άρειος Πάγος, το Εφετείο Αθηνών και το Ειρηνοδικείο Αθηνών βρίσκονται στην οδό Κυρίλλου Λουκάρεως, στα σύνορα με του Γκύζη.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 122 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 1937, Για φοιτητές, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Τζάκι, Εσωτερική σκάλα, Ρετιρέ, Αποθήκη, Όροφος: 3ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Γωνιακό, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Τέντα, Κουζίνες: 0.99, Κουφώματα: Ξύλινα, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Νεοκλασσικό, Ενεργειακή κλάση: Ζ, Προσανατολισμός: Δυτικομεσημβρινός, Ρεύμα: Τριφασικό, Εμβαδό Μπαλκονιών: 75, Μηνιαία κοινόχρηστα: 10
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Penthouse
superficie
122 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
3° étage
autres caractéristiques
Cheminée
Exposition externe
Balcon
Coûts
prix
€ 175 000
charges de copropriété
€ 10/mois
Efficacité énergétique
année de construction
1937
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
Ζ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur