Penthouse Τρωάδος 16, 153 42, Αγία Παρασκευή, Stavros, Agia Paraskevi

Agia ParaskeviΤρωάδος 16, 153 42, Αγία Παρασκευή
€ 330 000
4 chambres/pièces
117 m²
2 bains/douches
Étage 4
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 04/03/2024
Description

référence: 722559

Κωδικός ακινήτου: 722559 - Αγία Παρασκευή Άγιος Ιωάννης ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 117 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1982 με ενεργειακή κλάση Ζ και διαθέτει θέρμανση κεντρική - αέριο, θέα σε βουνό, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, μαρμάρινα πατώματα, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, A/C, τέντες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 38 τ.μ. απόσταση από αεροδρόμιο 14000 μέτρα απόσταση από μετρό 1300 μέτρα - Τιμή: 330.000 € Στην καταπράσινη περιοχή της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται ένα πανέμορφο ρετιρέ διαμέρισμα έτοιμο να υποδεχθεί τον καινούριο του ιδιοκτήτη.
To διαμέρισμα βρίσκεται στον 4ο και τελευταίο όροφο της πολυκατοικίας που αν και μεγάλη σε μέγεθος στεγάζει ελάχιστα διαμερίσματα. Συνολικά αποτελείται απο 117 τετραγωνικά μέτρα ενώ η βεράντα του είναι 38 τετραγωνικά μέτρα με θέα το βουνό.
Μπαίνοντας βρισκόμαστε σε ένα τεράστιο σαλόνι που είναι ενιαίο με την κουζίνα στην μία πλευρά και απο την άλλη υπάρχει ένα όμορφο τζάκι για της όμορφες οικογενειακές στιγμές κατά την διάρκει του Χειμώνα. Στο διαμέρισμα υπάρχουν 3 μεγάλα υπνοδωμάτια και 2 μπάνια δίνοντας άπλετο χώρο για μια οικογένεια σε μια όμορφη γειτονιά, με άπλετο φώς και φανταστικό προσανατολισμό. Επίσης διαθέτει parking πιλοτής για την διευκόλυνση και εξοικονόμηση του χρόνου σας.
Το διαμέρισμα είναι σε μια καλή κατάσταση που με κάποιες επεμβάσεις και προσωπικές πινελιές του καινούργιου κατόχου του μπορεί να γίνει το σπίτι που όλοι ονειρευόμαστε.
Μια καταπληκτική επιλογή για οικογένειες απο την Wonder International δίνοντας την καλύτερη εικόνα για εσάς με την φανταστική μας φωτογράφιση!
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Penthouse | Propriété de luxe
superficie
117 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
4° étage, avec ascenseur
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Jardin commun
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 330 000
Efficacité énergétique
année de construction
1982
chauffage
Centralisé, alimenté au méthane
Classe énergétique
Ζ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur