1/16

Maison individuelle 162 m², excellent état, Akropoli, Centre historique d'Athènes

Centre historique d'Athènes
€ 2 000 000
4 chambres/pièces
162 m²
2 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 22/08/2024
Description

référence: W-02ONZ7

Μονοκατοικία με διακριτικό κάλλος και σε αρμονία με την αρχαία Αθήνα και το πράσινο του λόφου της Πνύκας βρίσκεται σε φαρδύ , ήσυχο δρόμο στους πρόποδες της Ακρόπολης .
Στο ισόγειο μπαίνουμε σε ένα μεγάλο , ενιαίο living room , τραπεζαρία και μια μοντέρνα πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Το άπλετο φως από τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες , το λευκό μάρμαρο , το υψηλό ταβάνι, το τζάκι και η μερική θεά του Παρθενώνα από την τραπεζαρία δημιουργούν έναν χαρούμενο και αναζωογονητικό χώρο συγκέντρωσης για την οικογένεια και τους καλεσμένους .
Στον πρώτο όροφο συναντάμε 2 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και το master bedroom με γκαρνταρόμπα που έχει θέα στον Παρθενώνα όπως και η βεράντα σε αυτόν τον τόσο ήσυχο δρόμο στο κέντρο της πόλης.
Στην ταράτσα η θέα επεκτείνεται στο Αστεροσκοπείο , στο λόφο του Λυκαβητού, στη Στοά του Αττάλου και στην υπόλοιπη σύγχρονη Αθήνα.
Η θέση του ακινήτου ακριβώς δίπλα στον λόφο της Πνύκας προσφέρει το προνόμιο μιας καθημερινής καταπράσινης βόλτας μέσα στην αρχαία Αθήνα , σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς όλου του κόσμου.

Τοποθεσία: Έχοντας πάρει το όνομά του από τον Θησέα, το μυθικό βασιλιά των Αθηνών, το Θησείο, μόλις 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης, είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο γοητευτικές γειτονιές της Αθήνας καθώς αγκαλιάζει την Ακρόπολη και πολλά από τα αξιοθέατα της αρχαιότητας.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Εάν υπήρχε πάντα μια γειτονιά όπου θα αισθάνεται κανείς ταπεινός μπροστά στο μεγαλείο της ιστορίας, αυτή είναι το Θησείο. Από τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης μέχρι τον λόφο της Πνύκας, όπου γεννήθηκε η δημοκρατία, πέρα από την Στοά του Αττάλου και το Εθνικό Αστεροσκοπείο (το οποίο φιλοξενεί επίσης εγκαταστάσεις τέχνης) και τον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου από τον οποίο μπορεί κανείς να θαυμάσει όλα τα αξιοθέατα, το Θησείο είναι μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές της Αθήνας. Πρόκειται για μια ήσυχη μεσοαστική συνοικία με πολλούς πολιτιστικούς θησαυρούς.

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό (Σταθμοί Θησείου και Μοναστηράκι), τραμ και λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.

Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle | Propriété de luxe
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
162 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
3
Bains/douches
2
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au méthane
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 2 000 000
Prix au m²
12 346 €/m²
Détails des coûts
Charges de copropriété
€ 100/mois
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1997
  • État

    Excellent / Rénové
  • Chauffage

    Collectif, alimenté au méthane
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+13 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur