1/12

Terrain agricole en Vente

DafnousesΡικιά Αρκίτσας
€ 90 000
5 100 m²

Remarque

Annonce mise à jour le 27/07/2024
Description

référence: 2437

980 μέτρα δυτικά του παραλιακού οικισμού της Αρκίτσας αυτό το αγρόκτημα δίνει τη δυνατότητα στον αγοραστή να ζήσει μια ποιοτική ζωή συνδυάζοντας μόνιμη διαμονή και αγροτική καλλιέργεια.
Εντός του γεωτεμαχίου εκτός από τις 40 υγιείς ρίζες ελαιόδεντρων, υπάρχει ένα προστατευμένο σε καλή κατάσταση τροχόσπιτο, και υδροδότηση. Το σχήμα του είναι τραπεζοειδές, βορειοανατολικά αγναντεύεις τη θάλασσα και την Βόρεια Εύβοια, η πρόσοψη του στον αγροτικό δρόμο είναι 25 μέτρα και το βάθος 122. Χτίζει με στρεμματική άδεια 200m², απέχει από την Αθήνα λιγότερο από 2 ώρες (160km), από την Αταλάντη 10km, ενώ το λιμάνι της Αρκίτσας συνδέει με το φέρι μποτ σας τη Βόρεια Εύβοια και τα λουτρά της Αιδηψού.
Ο οικισμός της Αρκίτσας αποτελεί αναγνωρισμένο τουριστικό θέρετρο, γνωστό για τις παραλίες και τους κολπίσκους του με τα καθαρά νερά και το περιβάλλον, όπως το Λιβρίχιο, τη Σουβάλα ή τον Κέδρο, ενώ ο Ευβοϊκός κόλπος προμηθεύει καθ’ολη τη διάρκεια του χρόνου την περιοχή με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Διοικητικά υπάγεται στον δήμο Λοκρών με έδρα την Αταλάντη.
Ακίνητο για εκμετάλλευση, ιδιοκατοίκηση ή τοποθέτηση χρημάτων, για έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, για τους λάτρεις του φυσικού περιβάλλοντος, της θάλασσας, του ψαρέματος ή της καλλιέργειας.
Caractéristiques
Transaction
Vente
Typologie
Terrain agricole
Superficie
5 100 m²
Accès à la rue / servitude de passage
Sur un chemin de terre
Autres caractéristiques
  • Exposition sud
Informations sur les prix
Prix
€ 90 000
Prix au m²
18 €/m²
Découvrez chaque recoin de la propriété
+9 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur