Duplex, neuve, 130 m², Centre, Vrilissia

Vrilissia
€ 500 500
4 chambres/pièces
130 m²
2 bains/douches
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 04/03/2024
Description

référence: W-02P4NV

Το διαμέρισμα αναπτύσσεται στον 2ο και 3ο όροφο.
Θα αποτελείται από τραπεζαρία, σαλόνι και κλειστή ή ανοιχτή κουζίνα, ανάλογα με την προτίμηση του αγοραστή. Θα διαθέτει επίσης ένα κύριο υπνοδωμάτιο με πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο στον 3ο όροφο, δύο υπνοδωμάτια, δύο πλήρως εξοπλισμένα μπάνια ή ένα μπάνιο και ένα δωμάτιο πλυντηρίου (προαιρετικά).
Θα διαθέτει ενεργειακό πιστοποιητικό κλάσης Α και θα περιλαμβάνει αυτόνομη αντλία θερμότητας θέρμανσης/ψύξης, ενδοδαπέδια θέρμανση συνδεδεμένη με την αντλία θερμότητας, θερμομόνωση για την ελαχιστοποίηση των ενεργειακών απωλειών - εξωτερική θερμοπρόσοψη 10cm καθώς και ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.
Θα παρέχει υψηλής αισθητικής τζάκι βιοαιθανόλης, φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς καμινάδα, εξαερισμό & ανάγκη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Θα διαθέτει επίσης ηλεκτρικά ρολά μόνο στα υπνοδωμάτια.
Τα δάπεδα του διαμερίσματος θα είναι ημιμασίφ δρυς στο σαλόνι και τα υπνοδωμάτια. Θα τοποθετηθεί κουζίνα που θα συνδυάζει εργονομία και αισθητική μάρκας της επιλογής του αγοραστή. Θα διαθέτει δύο μπάνια με ντους ή μπανιέρα της επιλογής του, με πλακάκια και είδη υγιεινής που χαρακτηρίζονται από υλικά υψηλής ποιότητας. Τα δύο μπάνια θα είναι εξοπλισμένα με κρεμαστούς νιπτήρες.
Θα διαθέτει παράθυρα μεγάλου μεγέθους για μεγιστοποίηση της θέας, με μεγάλες βεράντες/μπαλκόνια με υψηλής αισθητικής στηθαία από γυαλί ή άλλο οικοδομικό υλικό τύπου ισοδύναμης ποιότητας και αξίας.
Διαθέτει δύο υπόγειες θέσεις στάθμευσης και έναν υπόγειο αποθηκευτικό χώρο τουλάχιστον 10 m². Ο υπόγειος χώρος στάθμευσης θα έχει μία είσοδο και μία έξοδο.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
130 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
2° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Système TV avec parabole satellitaire
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 500 500
charges de copropriété
€ 50/mois
Efficacité énergétique
année de construction
2022
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, au sol
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur