1/25

Maison individuelle Επ. Οδός Αγ. Δημητρίου-Αγ. Ιωάννη, Ζαγορά-Μούρεσι 37001, Agios Dimitrios, Mouresi

MouresiΕπ. Οδός Αγ. Δημητρίου-Αγ. Ιωάννη, Ζαγορά-Μούρεσι 37001
€ 195 000
5 chambres/pièces
150 m²
3 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 22/08/2024
Description

référence: MΑRY

Πάνω από τον Άγιο Ιωάννη, σε 500μ απόσταση σε ευθεία γραμμή από τη θάλασσα (1500μ μέσω της οδού) μέσα σε οικόπεδο 500τμ εφαπτόμενο της κεντρικής οδού, 2όροφη μονοκατοικία 100τμ με ημιυπόγειο διαμέρισμα (σαν ισόγειο) εμβαδού 50τμ.
Το ακίνητο κατασκευής του 1996 (άδεια) κατοικήθηκε το 2003. Μάλιστα συνολικά έχει κατοικηθεί ελάχιστα μιας και οι ιδιοκτήτες του ζουν στο εξωτερικό και χρήζει μιας μικρής φροντίδας.
Η κεντρική είσοδος του σπιτιού βρίσκεται στο πίσω μέρος του κτιρίου, όπου φτάνουμε μέσω ενός στενού διαδρόμου.
Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό με τζάκι - τραπεζαρία - κουζίνα και έξοδο σε ευρύχωρη βεράντα με απεριόριστη θέα προς το Αιγαίο και τη γύρω περιοχή στο μεσαίο επίπεδο, καθώς και 2υ/δ (το ένα master με δικό του μπάνιο) και δεύτερο μπάνιο (και τα 2 με παράθυρα) στο πάνω επίπεδο.
Το διαμέρισμα του ημιυπογείου λόγω της υψομετρικής διαφοράς του οικοπέδου, οπτικά μοιάζει με ισόγειο από την μπροστινή πλευρά και διαθέτει πρόσβαση τόσο μέσα από το σπίτι, αλλά και ανεξάρτητη.
Αποτελείται από καθιστικό με τζάκι, κουζίνα, μπάνιο με παράθυρο και έναν υπερυψωμένο χώρο ύπνου (ξύλινη κατασκευή) και μια μικρή αποθήκη κάτω από τη σκάλα.
Συνολικά διαθέτει ενεργειακά ξύλινα ποιοτικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θέρμανση με λέβητα πετρελαίου.
Στο χώρο του οικοπέδου, μικρό μέρος του είναι πλακόστρωτο και με μπετόν και το υπόλοιπο είναι κήπος με διάφορα δέντρα και φυτά.
Ακριβώς απέναντι από το σπίτι, στην άλλη πλευρά του δρόμου, υπάρχει ένα δεύτερο κομμάτι γης περίπου 600τμ το οποίο θα μπορούσε να διαμορφωθεί ως χώρος στάθμευσης ή κήπο - μπαχτσέ κλπ.
Είναι κατάλληλο για εξοχική - μόνιμη κατοικία αλλά και ως επενδυτική τουριστική εκμετάλλευση.
New Age Real Estate

Το γραφείο μας εξειδικεύεται στις αγοραπωλησίες αλλά και στις ενοικιάσεις ακινήτων τόσο στον Ν. Μαγνησίας όπου βρίσκεται η έδρα μας αλλά και οπουδήποτε στην Ελλάδα μέσω των συνεργασιών μας με επώνυμα κτηματομεσιτικά γραφεία της κάθε περιοχής. Με τη βοήθεια των συνεργατών μας: μηχανικών, δικηγόρων, συμβολαιογράφων, φροντίζουμε, εξασφαλίζουμε και παρέχουμε τη διαφάνεια και τον επαγγελματισμό σε κάθε πράξη μας. Ακόμη η συνεχής και καθημερινή επαφής μας με την αγορά μας δίνει τη δυνατότητα της ασφαλούς εκτίμησης κάθε ακινήτου αναλογιζόμενοι πάντοτε την εκάστοτε εποχή αλλά και τις διαρκώς μεταβαλλόμενες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες.
Το γραφείο μας βρίσκεται Ιάσονος 104 στο Βόλο και λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00 ως τις 15.00 και 18.00 ως τις 21.00 Τηλ. Επικοινωνίας 24210 02144 και 6941556044 .
www.newagerealestate.gr
e-mail: newagevolos@gmail.com
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
1
Étages du bâtiment
3
Ascenseur
Non
Superficie
150 m²
Chambres/pièces
5
Chambres
2
Bains/douches
3
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
2 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / bois
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 195 000
Prix au m²
1 300 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Δ

Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur