Σαλόνι
Βεράντα
Σαλόνι
Γραφείο
Κουζίνα
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Γραφείο
Ταράτσα
Σαλόνι
Χολ - Διάδρομος
Μπάνιο
Εξωτερικός Χώρος
Χολ - Διάδρομος
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
1/25
Βεράντα
Σαλόνι

Maison individuelle 112 m², excellent état, Thira, Santorin

Santorin
€ 595 000
3 chambres/pièces
112 m²
2 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 23/08/2024
Description

référence: 307693

Σαντορίνη, ημι υπόσκαφη μονοκατοικία 112 τ.μ. στην καρδιά των Φηρών ιδιαίτερου κάλλους και αρχιτεκτονικής αξίας.
Η ιδιομορφία του ηφαιστειακού εδάφους της Σαντορίνης επέτρεψε στους κάτοικους να λαξεύουν το μεγαλύτερο μέρος ενός κτίσματος ή ακόμα και ολόκληρο μέσα στη γη. Το σπίτι, το οποίο χτίστηκε το 1920 και ανακαινίστηκε το 2018, βρίσκεται σε οικόπεδο 179 τ.μ. με μεγάλη εσωτερική αυλή συνολικής επιφάνειας 67 τ.μ. και απεριόριστη θέα θάλασσα από την ταράτσα της οποίας η επιφάνεια ανέρχεται σε 20 τ.μ. και μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις επιθυμίες του αγοραστή παρέχοντας του στιγμές χαλάρωσης και ανάπαυλας, με τη ματιά του να ταξιδεύει στο Αιγαίο.
Η ανακαίνιση της οικίας έχει γίνει εκ βάθρων με την καλύτερη ποιότητα υλικών και καταφέρνει να συνδυάσει άριστα την σύγχρονη αισθητική με την παραδοσιακή φιλοσοφία που διέπει την νησιωτική αρχιτεκτονική του τόπου.
Η κουζίνα είναι μεγάλη, λειτουργική με κυρίαρχο χρώμα στα ντουλάπια το υπόλευκο. Το καθιστικό ευρύχωρο με καθαρές λιτές γραμμές που εξασφαλίζουν την καλαίσθητη απλότητα που χαρακτηρίζει το αυθεντικό νησιώτικο στιλ και φυσικά στην ίδια δημιουργική αισθητική που χαρίζει απόλυτη εργονομία '' κινείται'' και ο σχεδιασμός των υπνοδωματίων. Ολοκληρώντας την περιγραφή του ακινήτου ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στα μπάνια καθώς η ανακίνηση τους μελετήθηκε προσεκτικά ώστε να αποδώσει ουσιαστικούς χώρους υψηλής λειτουργικότητας που προάγουν την άνεση και την χαλάρωση.
Η οικία βρίσκεται στο κέντρο των Φηρών σε ήσυχο σημείο και σε απόσταση αναπνοής από την αγορά εκεί που χτυπά ο παλμός της καλοκαιρινής ζωής. Επενδυτικά θα μπορούσε να χωριστεί σε τέσσερις πολυτελείς σουίτες που ιδανικά δύναται να αποτελέσουν πρότυπο ήρεμης ατμόσφαιρας και μοναδικής κομψότητας.

Πώληση, Μονοκατοικία, Μπάνια: 2, Εμβαδόν: 112 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 1920, Εξοχική κατοικία, Θέα, Βεράντα, Πόρτα ασφαλείας, Συναγερμός, Αποθήκη, Όροφος: Ισόγειο, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Σίτες, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Ξύλινα, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 179 τ.μ., Eπίπεδα: 1, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Επενδυτικό, Ενεργειακή κλάση: Β, Προσανατολισμός: Δυτικός, Ρεύμα: Τριφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2018, Εμβαδό Μπαλκονιών: 67, Απόσταση απο θάλασσα: 1300, Μηνιαία κοινόχρηστα: 1
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
112 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
2
Meublé
Non
Balcon
Oui
Autres caractéristiques
  • Exposition externe
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
Informations sur les prix
Prix
€ 595 000
Prix au m²
5 313 €/m²
Détails des coûts
Charges de copropriété
€ 1/mois
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

B

Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur