1/1

Vous souhaitez plus de photos ?

Demander des photos à l'annonceur

Maisonnette neuf, premier étage, Centre, Panorama

Panorama
€ 800 000
5 chambres/pièces
250 m²
3 bains/douches
Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 11/07/2024
Description

référence: 3383

Κωδικός 3383

Μεζονέτα, υπό κατασκευή διατίθεται προς πώληση στο Πανόραμα στην αρχή του νόμου , με θέα που πραγματικά καθηλώνει. Αναπτύσσεται στα 2 επίπεδα και καλύπτει συνολικά 250 τ.μ. Αναλυτικότερα στο υπόγειο υπάρχει κλειστό παργκιγκ για 2 αυτοκίνητα και αποθηκευτικός χώρος που καλύπτουν συνολικά 50 τ.μ. Ανεβαίνοντας στο ισόγειο συναντάμε το καθιστικό με το τζάκι , ένα wc επισκεπτών και την κουζίνα. Εντυπωσιακά ευρύχωρο σαλόνι με μεγάλα περιμετρικά ανοίγματα το οποίο αναπτύσσεται στα 125 τ.μ. με θέα μοναδική. Ο 1ος όροφος μπορεί να φιλοξενήσει 4 δωμάτια και 2 μπάνια ανάλογα με τις ανάγκες του αγοραστή. Ο κήπος 280 τ.μ. αποκλειστικής χρήσης θα διαθέτει πισίνα. Προνομιακή κατοικία με μοναδική συγγραφή σε μία από τις καλύτερες τοποθεσίες του Πανοράματος. Αποπεράτωση 8 μήνες. Τιμή 800.000€

Η κατοικία έχει νοτιοδυτικό προσανατολισμό με σημαντικά ενεργειακά οφέλη συμπεριλαμβανομένων και των εξαιρετικών υλικών μόνωσης που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή .Η κάτοψη του κτιρίου αναπτύσσεται σε επίπεδα που ακολουθούν την κλίσητου εδάφους. Έτσι επιτυγχάνεται η προσπέλαση του κτιρίου από χαμηλότερακαι υψηλότερα σημεία.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Αλουμινίου με θερμοδιακοπή, Uw < 1,5 της γερμανικής εταιρίας SCHUCO ή ALUMIL SUPREME, με μεταλλική ηλεκτροστατική βαφή τύπου polydrox, και ενεργειακούς υαλοπίνακες μεταβλητού πάχους διάκενου 14χιλ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Ξύλινες θύρες φυσικού καπλαμά λευκού (λάκα) ή άλλου χρώματος, με περιμετρικά λάστιχα αθόρυβης λειτουργίας, ανοξείδωτα εξαρτήματα και στήριξη τριών σημείων

ΔΑΠΕΔΑ Λευκά μάρμαρα προέλευσης Τρανοβάλτου Κοζάνης, πάχους 2 εκατοστών και διάστασης πλακών 60×60 εκ., Α διαλογής, σε σαλόνια και κοινόχρηστους χώρους, Ξύλο προγυαλισμένο καναδέζικης προέλευσης, πάχους 2 εκατοστών κολλητό σε υπνοδωμάτια και χώλ, πλακίδια Α διαλογής σε λουτρά, W.C, δώματα και δάπεδο υπογείου Ιταλικής προέλευση.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ Λέβητας αερίου με ενσωματωμένο καυστήρα της BUDERUS, και θερμαντικά σώματα ανωτέρας ποιότητας, διπλού εναλλάκτη και σύγχρονου αρχιτεκτονικού στυλ με θερμοστατικές κεφαλές και αυτονομία κάθε χώρου.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Κρυφό δίκτυο κλιματισμού με τις απαιτούμενες διαστάσεις καναλιών, σωληνώσεων και αποχετεύσεις, και σύνδεση με δύο εξωτερικές μονάδες VRV της DAIKIN.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Εξωτερικές ξύλινες επενδύσεις δομικών στοιχείων, σύμφωνα με την αρχιτεκτονική μελέτη, από ξύλο βακελίτη, απολύτως ανθυγρό και ανθεκτικό σε πάσης φύσεως καιρικές συνθήκες

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Όλα τα εξωτερικά κουφώματα των κατοικιών διαθέτουν μαγνητικές κλειδαριές σε κάθε άνοιγμα. Έχουν προεγκατασταθεί δίκτυα για την τοποθέτηση ανιχνευτών κίνησης σε κάθε χώρο, καθώς και κάμερες παρακολούθησης όλου του περιβάλλοντα χώρου από 8 σημεία

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Μεταλλικά στέγαστρα & πέργκολες σύμφωνα με την αρχιτεκτονική μελέτη. κιγκλιδώματα με επένδυση υαλοπινάκων, για την απρόσκοπτη εξασφάλιση της θέας προς τον Θερμαϊκό κόλπο.

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ Υδραυλικός ανελκυστήρας τελευταίας τεχνολογίας, κατασκευής της εταιρίας KLEEMANN – μοντέλο MAISON LIFT

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία , διευκρίνιση και ραντεβού. Επισκεφθείτε μας στο www.salvaras.eu και βρείτε περισσότερα ακίνητα, με περισσότερες φωτογραφίες και με την ακριβή τοποθεσία στο χάρτη .Καθώς και τις αποστάσεις από στάση λεωφορείου, σχολεία και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/2012
Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου, η ακριβής διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Φιλικά
Σαλβαράς Γεώργιος
Υπεύθυνος γραφείου
Βενιζέλου 7 Πανόραμα ( Ισόγειο - δίπλα από το εστιατόριο ΚΡΗΤΙΚΟΣ )
Μ +30 6936 913940 Τ +30 2314 008789
akinita@salvaras.eu
Caractéristiques
Typologie
Maisonnette | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
1
Étages du bâtiment
2
Ascenseur
Oui
Superficie
250 m²
Chambres/pièces
5
Chambres
4
Bains/douches
3
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Individuel, alimenté au méthane
Autres caractéristiques
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
Informations sur les prix
Prix
€ 800 000
Prix au m²
3 200 €/m²
Efficacité énergétique
  • État

    Nouveau / En construction
  • Chauffage

    Individuel, alimenté au méthane
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur