1/18

Maison individuelle 320 m², Centre, Penteli

Penteli
€ 800 000
5 chambres/pièces
320 m²
3+ bains/douches
Ascenseur
Balcon
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 23/08/2024
Description

référence: W-02QEKB

Η βίλα βρίσκεται στην Παλαιά Πεντέλη στην περιοχή των Καλισσίων. Ο αρχιτέκτονικός σχεδιασμός δημιουργεί την αίσθηση της ενσωμάτωσης μεταξυ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Στο ισόγειο του κτιρίου βρίσκουμε το φωτεινό σαλόνι με την μεγάλη τραπεζαρία και την κουζίνα με τον μακαούμπα γρατινένιο πάγκο, όλα με άμεση πρόσβαση στην 50 m2 εξωτερική πισίνα. Εδώ βρίσκεται επίσης το καθημερινό καθιστικό με δικό του τζάκι, ένα master υπνοδωμάτιο και ένα μικρότερο με δικό του μπάνιο. Στον πρώτο όροφο βρίσκονται δυο γραφεία με μοναδική θέα, δύο μεγάλα master υπνοδωμάτια με δικά τους μπάνια και walk in closets καθώς και ένα βοηθητικό κουζινάκι. Στο υπογειο (ουσιαστικά ισόγειο λόγω της κλίσης του εδάφους) υπάρχει ένας χώρος 80 τ.μ., ο οποίος μπορεί άνετα να διαμορφωθεί σε ένα ευρύχωρο playroom. H κατοικία διαθέτει μεγάλο φροντισμένο κήπο, γεώτρηση και σύστημα συναγερμού που καλύπτει το σύνολο του οικοπέδου.
Μια θαυμάσια επιλογή για τους λάτρεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής!

Η Παλαιά Πεντέλη βρίσκεται στα βορειοανατολικά του λεκανοπεδίου Αττικής και εκτείνεται στους νοτιοανατολικούς πρόποδες του όρους της Πεντέλης, σε απόσταση 17 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Είναι μια, καταπράσινη ήσυχη και σχετικά αραιοκατοικημένη μεσοαστική περιοχή, με μονοκατοικίες και μεζονέτες εξαιρετικής αισθητικής.
Πλατάνια και πεύκα κυριαρχούν στις όμορφες πλατείες, που συναντιούνται με τα καθαρά σκιερά ρέματα, δίνοντας στο μέρος χαρακτήρα εξοχής, που συνάμα προσφέρει καταπληκτική θέα σε όλο το λεκανοπέδιο και τον Αργοσαρωνικό.
Οι παραδοσιακές ταβέρνες και τα καφέ σε συνδυασμό με το υπέροχο κλίμα της περιοχής, είναι πόλος έλξης για μικρές εξορμήσεις, ενώ το Εθνικό Αστεροσκοπείο, η Μονή Πεντέλης και το Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας προσφέρονται για επισκέψεις επιστημονικού και ιστορικού ενδιαφέροντος.
Προσβασιμότητα: Έχει εύκολη πρόσβαση στις αγορές της Νέας Πεντέλης και των Μελισσίων, που μαζί ανήκουν στον ίδιο Δήμο της Πεντέλης.
Απέχει 10 λεπτά από το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, και μόλις 25 λεπτά από το αεροδρόμιο Αθηνών και το λιμάνι της Ραφήνας το οποίο συνδέεται με τα περισσότερα κυκλαδικά νησιά και την Κρήτη, ενώ οι όμορφες παραλίες της Νέας Μάκρης και του Σχοινιά είναι σε κοντινή απόσταση.
Επενδυτική Δυναμική: Αποτελεί ιδανική επιλογή για εξοχική κατοικία με καλές προσβάσεις και πολλές δυνατότητες για υψηλή απόδοση της
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Oui
Superficie
320 m²
Chambres/pièces
5
Chambres
4
Bains/douches
3+
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, au sol, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
  • Piscine
Informations sur les prix
Prix
€ 800 000
Prix au m²
2 500 €/m²
Détails des coûts
Charges de copropriété
€ 40/mois
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1996
  • Chauffage

    Collectif, au sol, alimenté au gazole
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+15 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur