1/25

Maison individuelle Πατρών-Λεβιδίου, Centre, Paos

PaosΠατρών-Λεβιδίου
€ 200 000
5+ chambres/pièces
208 m²
2 bains/douches
Balcon
Meublé
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 05/08/2024
Description

référence: EK-3483893

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!! ( Μονοκατοικία 208 τ.μ. ( Μεζονέτα ) σε Οικόπεδο 600 τ.μ. ι
Παραδοσιακή Πετρόκτιστη Μονοκατοικία - Μεζονέτα (Ισόγειο - Όροφος) με εσωτερική κυκλική σκάλα με Κεραμοσκεπή στον Οικισμό Βεσινέικα σε Οικόπεδο 600 τ.μ. Είναι 2 ΧΛΜ απο το Πάος με πρόσωπο στην Επαρχιακή Οδό 111 που ενώνει την Τρίπολη με την Πάτρα και ανήκει στο Δήμο Καλαβρύτων.
Αρχικά κατασκευάστηκε με Πέτρα απο Λαγκαδινούς Μαστόρους το 1960 και έγινε Πλήρη Ολική Ανακαίνιση απο το 2004 έως 2008 (Δηλαδή όλο το κτήριο απο τα Θεμέλια έως την Σκεπή - Όλα καινούρια απο την αρχή Συνολικού Κόστους 140.000 Ευρώ. Εξωτερικά και Εσωτερικά με Σύγχρονες Προδιαγραφές Υλικών / Συστημάτων με Επίβλεψη Μηχανικού , Αρχιτέκτονα και Ιδιοκτήτη με πολύ Μεράκι. Εργασίες και Ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα με υψηλού κόστους υλικά .
Χωρίστηκε το Ισόγειο με τον Όροφο με προσθήκη Οπλισμένης Πλάκας (Μπετόν). Με Εργολάβο για Οικοδομικά-Μπετά-Σενάζ-Επενδύσεις Πέτρα-Ηλεκτρολογικά-Υδραυλικά -Πλακάκια - Πολυτελή κουφώματα αλουμινίου σε Χρώμα Ξύλου με Διπλά Τζάμια, Ιδιαίτερα πλακάκια , Μασίφ κουζίνα. Ντουλάπες , Εσωτ. πόρτες (όλα ιδιαίτερα και πολυτελή) Ξύλινα Ταβάνια στον όροφο μασίφ Μοναδικά με πανέμορφα σχέδια - Είδη Υγιεινής κλπ - Δύο Τζάκια και μοναδικής ομορφιάς πέτρινες καμάρες εσωτερικά και αρκετά πέτρινα ένθετα. Δύο Μπαλκόνια και Πυλωτή - Αποθήκη κάτω απο Μπαλκόνι και αποθηκευτικός χώρος στον Όροφο εσωτερικά της σκεπής. Είναι πλήρως επιπλωμένη, χρήση ελάχιστη αποκλειστικά ώς εξοχική κατοικία.
Με όλες τις Προδιαγραφές (Ηλεκτρολογικά/Υδραυλικά κλπ) να μπορεί να γίνει εύκολα και δύο Πλήρως Ανεξάρτητες μονοκατοικίες 104 τ.μ.Ισόγειο και 104 τ.μ. Όροφος , αφαιρώντας απλά μόνο την Κυκλική Σκάλα που επικοινωνούν μεταξύ τους τώρα που είναι Μεζονέτα. Έχουν κατασκευαστεί απο την αρχή όλες οι Μάνδρες πέτρινες εξωτερικά και εντός μεγάλης αυλής που διαχωρίζει κήπο με δέντρα με δίκτυα ηλεκτρισμού και ύδρευσης. Με Μπάρμπεκιου και Ξυλόφουρνο στην αυλή που μπορεί να φιλοξενήσει έως 10 αυτοκίνητα. Πλήρως Απορροφητικό Κλειστό Σύστημα Αποχέτευσης - εφ' όρου ζωής καμμία ανάγκη αδειάσματος. Σιδερένια Μασίφ Κάγκελα με σχέδια παντού . Παραδοσιακή Αυλόπορτα και Συρόμενη τηλεχειριζόμενη Γκαραζόπορτα. Ένα Παραδοσιακό Αγροτόσπιτο που εξελίχθηκε σε Πανέμορφη Βίλα διατηρώντας την Παράδοση!
Διαθέτει Πλήρη Συναγερμό και εποπτεύεται 24ωρο απο Κάμερες και Διαδίκτυο και συνδέεται με Σταθμό Λήψης Σημάτων για σιωπηλό ALARM. Ασφαλισμένο με καταγεγραμμένη Ασφαλιστική Αξία στο Συμβόλαιο 315.000 Ευρώ !

Τώρα Μειωμένη Τιμή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Ε Υ Κ Α Ι Ρ Ι Α !!!
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
1
Superficie
208 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
3
Bains/douches
2
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au bois
Autres caractéristiques
  • Cheminée
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
Informations sur les prix
Prix
€ 200 000
Prix au m²
962 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

A

Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Particulier