Εξωτερικός Χώρος
Εξωτερικός Χώρος
Εξωτερικός Χώρος
1/3
Εξωτερικός Χώρος
Εξωτερικός Χώρος

Maison individuelle 60 m², Terpsithea, Glyfada

Glyfada
€ 550 000
2 chambres/pièces
60 m²
1 bain/douche
Non Ascenseur
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 20/08/2024
Description

référence: 259921

Ισόγειο 40 τμ με κουζίνα, κρεβατοκάμαρα, μπάνιο και υπόγειο 20 τμ με βοηθητική κουζίνα και χώρο αποθήκευσης το ακίνητο χρειάζεται ριζική ανακαίνιση. Σε πολύ καλή τοποθεσία.
Η Γλυφάδα αποτελεί το μεγαλύτερο από τα παραδοσιακά νότια προάστια, και εκτείνεται από την θάλασσα του Σαρωνικού μέχρι τις ρίζες του Υμηττού. Σήμερα θεωρείται κοσμοπολίτικο προάστιο της Αθήνας, με πολλά καταστήματα, χώρους εστίασης και διασκέδασης, και πολυτελείς κατοικίες δίπλα στη θάλασσα. Πληθωρική, διάσημη και mainstream, η Γλυφάδα είναι το συνώνυμο των νοτίων προαστίων και μία από τις πιο αξιόλογες περιοχές τις Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Απέχει οδικώς μισή ώρα από το λιμάνι του Πειραιά και το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και μόλις 11 χλμ από το κέντρο της Αθήνας.

Πώληση, Μονοκατοικία, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 60 τ.μ., Δωμάτια: 1, Έτος κατασκευής: 1960, Θέα, Κήπος, Αποθήκη, Όροφος: Ισόγειο, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Ξύλινα, Τύπος δαπέδων: Μωσαϊκό, Επιφάνεια oικοπέδου: 390 τ.μ., Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Χωρίς θέρμανση, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Η, Προσανατολισμός: Νοτιοδυτικός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 4400
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
60 m²
Chambres/pièces
2
Chambres
1
Bains/douches
1
Meublé
Non
Balcon
Non
Autres caractéristiques
  • Exposition externe
Informations sur les prix
Prix
€ 550 000
Prix au m²
9 167 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Η

Options additionnelles

Contacter l'annonceur