1/12

Maison individuelle 145 m², excellent état, Centre, Portaria

Portaria
€ 265 000
3 chambres/pièces
145 m²
2 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Meublé
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 05/09/2024
Description

référence: 2355

Πορταριά, Κέντρο: Πωλείται ανακαινισμένη Μονοκατοικία 145τ.μ. σε 215τ.μ. οικόπεδο, 2 επιπέδων που ενώνονται με ξύλινη σκάλα απο μασίφ ξύλο υψηλής ποιότητας. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια (με δυνατότητα όμως να κοιμηθούν 8 άτομα συνολικά), 1 κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, 1 σαλόνι, 2 τζάκια ένα σε κάθε όροφο και 2 μπάνια (ένα σε κάθε όροφο). Είναι πλήρως επιπλωμένη, εξοπλισμένη, με ηλεκτρικές συσκευές και διαθέτει θέα στο βουνό αλλά και στο λιμάνι του Βόλου. Έχει Θέρμανση πετρελαίου με καινούργιο κεντρικό λέβητα που τοποθετήθηκε το 2021, 2 κλιματιστικά και τα τζάκια. Επιπλέον διαθέτει χώρο για 2 άνετες αλλά και 3 θέσεις στάθμευσης, αποθήκη 20τ.μ εκτός της οικίας και μια 7-8τ.μ εντός της οικίας, κάτω από τη σκάλα, δάπεδα από πλακάκι & ξύλο, καλωδιακή τηλεόραση, πρόσβαση σε wi -fi. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
Ισόγειο: επιφάνεια 72.50 τ.μ.
Α' όροφος: επιφάνεια 72.50 τ.μ
Στο οικόπεδο υπάρχουν εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου. Η γύρω περιοχή είναι ιδανική για σκι και τουρισμό. Ο Βόλος απέχει 6χλμ., το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, σε απόσταση 26χλμ. από το ακίνητο.
Είναι ιδανικό για οικογένειες ή για επαγγελματική χρήση καθώς μπορεί να αξιοποιηθεί ως τουριστικό κατάλυμα. Επιτρέπονται τα κατοικίδια. Λίγα λόγια για την περιοχή: Η Πορταριά είναι παραδοσιακός οικισμός του νομού Μαγνησίας, χτισμένη στις δυτικές πλαγιές του Πηλίου βόρεια του Βόλου. Αποτελεί κεφαλοχώρι της περιοχής, καθώς γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη στο παρελθόν και σήμερα εξακολουθεί να διατηρεί τον πληθυσμό της χάρη κυρίως στις τουριστικές επιχειρήσεις. Χαρακτηριστικό στοιχείο της Πορταριάς είναι τα μεγάλα της αρχοντικά, που χαρακτηρίζονται από θεσσαλομακεδονικό ρυθμό με σκεπή από πέτρινες πλάκες. Τα περισσότερα από αυτά σήμερα είναι ανακαινισμένα και λειτουργούν ως ξενώνες. Τιμή 265.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #2355
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
145 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
2
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cheminée
Informations sur les prix
Prix
€ 265 000
Prix au m²
1 828 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1999
  • État

    Excellent / Rénové
  • Chauffage

    Collectif, alimenté au gazole
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+9 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur