Villa indépendante 230 m², Pinakates, Milies

Milies
€ 450 000
5+ chambres/pièces
230 m²
2 bains/douches
Balcon
Meublé
Annonce mise à jour le 19/06/2024
Description

référence: H2648 PINAKATES

Το Πήλιο σίγουρα είναι το μέρος όπου, όπου κι αν κοιτάξεις αντικρίζεις υπέροχη θέα, αλλά αυτό το ακίνητο είναι η επιτομή της πανοραμικής θέας. Καθώς είναι χτισμένο σε εξαιρετική θέση, με υπέροχη θέα, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και κάθε υλικό. Είναι γεγονός ότι αποπνέει έντονο συναίσθημα βλέποντας το, πόσω μάλλον να ζεις σε αυτό. Είναι τόσο ευρύχωρο που θα μπορούσες να «χαθείς» σε αυτό ενώ ταυτόχρονα αποπνέει ζεστασιά και κάθε γωνιά του σε κάνει να νιώθεις ότι βρήκες τον προορισμό σου.

Η πανέμορφη βίλα είναι χτισμένη σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο βρίσκονται ο όμορφος πετρόχτιστος χώρος υποδοχής, οι ευρύχωροι χώροι του καθιστικού και της τραπεζαρίας με τζάκι, μία κουζίνα και το μπάνιο των επισκεπτών. Στο 2ο επίπεδο βρίσκονται 4 υπνοδωμάτια με δικό τους καθιστικό και τζάκι, μπάνιο και μπαλκόνι. Οι βεράντες και σχεδόν όλα τα δωμάτια έχουν άπλετη θέα στον Παγασητικό κόλπο. Υπάρχει και δεύτερη κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη στον εξωτερικό χώρο και μία ψησταριά. Όλο το οίκημα έχει κεντρική θέρμανση, πάρκινγκ για ασφαλή στάθμευση αρκετών αυτοκινήτων και εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο.

Πετρόχτιστη βίλα με 4 υπνοδωμάτια, 2 καθιστικά, 2 κουζίνες (εξωτερική και εσωτερική), τραπεζαρία, 2 μπάνια, 2 τζάκια, χώρο υποδοχής και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, πάρκινγκ, BBQ, και υπέροχη πανοραμική θέα. Είναι χτισμένη σε κήπο 4,500 τ.μ. και πωλείται πλήρως επιπλωμένη.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
superficie
230 m²
chambres/pièces
5+ (4 chambres, 2 autres), 2 bains/douches
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Balcon
Meublé
Jardin privé
Coûts
prix
€ 450 000
Efficacité énergétique
chauffage
Autonome
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur