Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
1/6
Εξωτερικός χώρος

Maison individuelle Σταθμός Αγγίστης, Stathmos Aggistas, Alistrati

AlistratiΣταθμός Αγγίστης
€ 10 000
2 chambres/pièces
64 m²
1 bain/douche
Non Ascenseur
Balcon
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 24/08/2024
Description

référence: 1-322

Κωδικός ακινήτου: 1-322 - Αλιστράτη Σταθμός Αγγίστας ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 64 τ.μ. σε οικόπεδο 561 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1950 με ενεργειακή κλάση Η και ανακαινίστηκε το 1998. Διαθέτει θέρμανση σόμπα, θέα σε πάρκο, κουφώματα ξύλινα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 40 τ.μ., κήπο, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 8 τ.μ. - Τιμή: 10.000 € ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓΓΙΣΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ ( Κάτω Αγγίστα ) πωλείται ισόγεια μονοκατοικία 67τμ, σε οικόπεδο 561τμ, κατασκευής 1950, ευάερη, ευήλια, σε εκπληκτική τοποθεσία, στο κέντρο του χωριού, η οποία χρήζει ολικής ανακαίνισης. Η μονοκατοικία αυτή απέχει 35 μόλις χιλιόμετρα από την παραλία Οφρυνίου ( Τούζλα ), 130 χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη, 48 χιλιόμετρα από την Καβάλα, 42 χιλιόμετρα από τις
Σέρρες, 32 χιλιόμετρα από την Δράμα και 640 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Ο σταθμός Αγγίστας είναι ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριουδάκι του Νομού Σερρών, μεταξύ των περιοχών Ροδολίβους - Αλιστράτης Σερρών, γραφικό, ήσυχο, με απίστευτη ομορφιά, πολύ πράσινο, απέραντη θέα το μαγευτικό Παγγαίο Όρος και βρίσκεται πλησίον του ποταμού Αγγίτη με το παραδοσιακό πέτρινο γεφύρι του Αγγίτη, σ’ ένα πανέμορφο καταπράσινο περιβάλλον. Έχει υπέροχο κλίμα όλες τις εποχές του χρόνου, είναι ιδανικός τόπος προορισμού όλο τον χρόνο για αρκετούς φυσιολάτρεις και λάτρεις τις θάλασσας κατά τους θερινούς μήνες. Περιστοιχίζεται από πάρκα και πλατείες, υπάρχει μίνι μάρκετ, φαρμακείο, πρακτορείο ΕΛΤΑ και στάση υπεραστικού λεωφορείου προς τη πόλη των Σερρών και της Θεσσαλονίκης. Αποτελείται στο εσωτερικό του ακινήτου από μία χωριστή κουζίνα, ευρύχωρο σαλόνι, δύο κρεβατοκάμαρες, άνετο μπάνιο, χωλ και αποθήκη. Υπάρχει ατομική θέρμανση με σόμπα, ρεύμα, νερό, ανοιχτό πάρκινκ, αποθήκη, πολύ μεγάλο οικόπεδο, όπου μπορεί να αξιοποιηθεί για οποιαδήποτε χρήση με μία όμορφη διαμόρφωση( κήπος - περιβόλι - γκαζόν - παιδική χαρά - αμπέλι - κλπ ) Επιπλέον, υπάρχει αναμονή για τζάκι. Είναι διαμπερές, γωνιακή, σε μεγάλη γειτονιά, με απεριόριστη και άκλειστη θέα το μαγευτικό πράσινο της περιοχής. Ιδανική περίπτωση για στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς είτε για σαββατοκύριακα – τριήμερα είτε γιορτές και διακοπές, μακριά από το κλεινόν άστυ και παράλληλα κοντά σε μεγάλα αστικά κέντρα.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 15€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος.
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
64 m²
Chambres/pièces
2
Chambres
2
Bains/douches
1
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif
Autres caractéristiques
  • Exposition externe
Informations sur les prix
Prix
€ 10 000
Prix au m²
156 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Η

Découvrez chaque recoin de la propriété
+3 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur