Villa indépendante 630 m², Corfou ville, Corfou

Corfou
€ 3 200 000
5+ chambres/pièces
630 m²
3+ bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 22/06/2024
Description

référence: 764585

Κέρκυρα, μόλις 8χλμ. από την πόλη και το αεροδρόμιο, στο καταπράσινο λόφο πάνω από τα Γουβιά, με πανοραμική θέα της θάλασσας, της Μαρίνας των σκαφών και της χερσονήσου Κοντόκαλι, βρίσκεται η επιβλητική δυόροφη πολυτελής κατοικία 630τμ., εξαιρετικής κατασκευής 2000, σε πολύ καλή κατάσταση. Μέσα σε κατάφυτη έκταση 6.400τ.μ., με ιδιωτική ασφάλτινη οδό ανάμεσα σε ελαιόφυτο κήπο. Ανοικτό & κλειστό γκαράζ, σκεπαστός αίθριος χώρος, εξωτερική πισίνα 4μ. x 15μ., υπέροχος κήπος 268τμ. με αυτόματο πότισμα, γεώτρηση, υπόγειες δεξαμενές νερού 300 κυβικών μέτρων. Εξωτερική θερμομόνωση, ενδοδαπέδια θέρμανση. Αναπτύσσεται σε 3 διαμορφωμένα επίπεδα συν ένα τέταρτο, αδιαμόρφωτο επίπεδο 130τμ.
Στο επίπεδο του κήπου των 250τμ., η πρόσβαση γίνεται μέσα από μια επιβλητική είσοδο. Εκεί υπάρχει καθιστικό μαρμάρινο τζάκι, τραπεζαρία, γραφείο με πατάρι και πολλά μεγάλα παράθυρα τριγύρω προσφέροντας άπλετο φως και απρόσκοπτη πανοραμική θέα στον κήπο, τη θάλασσα και το βουνό. Η κυρίως κουζίνα από μασίφ οξιά, πλήρως εξοπλισμένη, 1 WC και το δωμάτιο πλυντηρίων.
Στο πάνω επίπεδο των 182τμ. είναι 2 κυρίως υπνοδωμάτια (20τμ.), το καθένα με δικό του μπάνιο 12τμ. & WC, που οδηγούν σε πέργκολα (50τμ) με καταπληκτική θέα σε θάλασσα και βουνό. Υπάρχουν μάρμαρα σε πατώματα και τοίχους. Το πατάρι είναι με μασίφ ντουλάπια και πόρτες.
Στο κάτω επίπεδο των 252τμ. είναι ένα μεγάλο διαμέρισμα (85τμ.) για φιλοξενούμενους που μπορεί να είναι πλήρως ανεξάρτητο, και αποτελείται από κουζίνα - τραπεζαρία, WC, 2 υπνοδωμάτια (22τμ & 18τμ) και 1 μπάνιο (9τμ). Υπάρχει επίσης ένα μπάνιο με WC (11τμ), 1 βεστιάριο και μεγάλο γυμναστήριο (50τμ) το οποίο μπορεί να διαμορφωθεί ως επιπλέον 2-3 δωμάτια αν χρειαστεί. Εκεί βρίσκονται το δωμάτιο πλυντηρίων, η αποθήκη, ο χώρος εργαλείων, το τεχνικό δωμάτιο (boiler κλπ), το garage 2 αυτοκινήτων και η πρόσβαση στο κελάρι 25τμ.
Στον κήπο υπάρχουν πολλά δέντρα, 70 ελιές, 56 κυπαρίσσια, μιμόζες, ευκάλυπτοι, με γεώτρηση νερού. Η πέργκολα του σπιτιού οδηγεί στην πισίνα 60τμ. Σε εξαιρετική κατάσταση, σε ήσυχη περιοχή, κοντά στην πόλη με όλες τις ανέσεις κοντά.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
superficie
630 m²
chambres/pièces
5+ (4 chambres, 4 autres), 3+ bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
4 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Piscine
Système TV avec parabole satellitaire
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / PVC
Coûts
prix
€ 3 200 000
Efficacité énergétique
année de construction
2000
chauffage
Autonome, au sol, alimenté au gazole
Classe énergétique
Γ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur