Villa indépendante Φυτειά, Kato Vermio, Veroia

VeroiaΦυτειά
€ 150 000
5+ chambres/pièces
150 m²
2 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Meublé

Remarque

Annonce mise à jour le 16/06/2024
Description

référence: EK-4384189

Η Φυτεία ή Φυτιά Ημαθίας είναι ένα ορεινό χωριό χτισμένο σε υψόμετρο 540 μέτρων στις πλαγιές του Βερμίου. Απέχει 13 χιλιόμετρα από τη Βέροια και μόλις 5 από τη Νάουσα. Η περιοχή διαθέτει αρκετά ξενοδοχεία, ξενώνες, δωμάτια και ταβέρνες και εστιατόρια για φαγητόγια να ικανοποιήσει το τους επισκέπτες που έρχονται στην περιοχή για ξεκούραση και για απολαύσουν το σκι στο χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου που βρίσκεται σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το χωριό.
Το ακινητο αποτελειται απο δυο οροφους των 75 τμ ο καθενας. Το ισογειο αποτελειται απο σαλονι, κουζινα, δωματιο, αποθηκη/playroom και μπανιο, ενω εχει αμεση προσβαση στην αυλη και στο επιπλεον μπροστινο οικοπεδο που ειναι διαμορφωμενο σε επιπεδα. Ο οροφος αποτελειται απο δυο υπνοδωματια, κουζινα, σαλονι, μπανιο και εχει προσβαση σε μια τεταστια βεραντα με θεα στα απεναντι βουνα και στο Σελι.
Το κτιριο εχει κεραμοσκεπη. Το συνολικο εμβαδο των οικοπεδων ειναι 430, και αποτελουνται απο δυο ξεχωριστα οικοπεδα των 215 τμ, τα οποια μπορουν να πωληθουν και αυτονομα. Ο κηπος διαρθρωνεται σε τρια επιπεδα με προσεγμενα υλικα και γκαζον. Υπαρχει εγκατασταση αυτοματου ποτισματος και περιφραξη από πετρα. Το ακινητο θερμενεται με πετρελαιο αλλα και εγκατασταση κυκλοφορητγ νερου οταν λειτουργεί το τζακι τον χειμωνα.
Ενα ιδανικο εξωχικο, κοντα σε οργανωμενες δομες και με θερμοκρασιες που ευνοουν θερινο αλλα και χειμερινο τουρισμο.
Caractéristiques
Typologie
Villa indépendante
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Étages du bâtiment
2
Ascenseur
Non
Superficie
150 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
4
Bains/douches
2
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Chauffage
Individuel, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cheminée
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
Coûts
prix
€ 150 000
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

A+

Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Particulier