Maisonnette Ep. Odos 15-Xylokastrou-Trikalon, Mesi Synoikia Trikalon 204, Mesi Sinoikia Trikalon, Xilokastro

XilokastroEp. Odos 15-Xylokastrou-Trikalon, Mesi Synoikia Trikalon 204
€ 155 000
3 chambres/pièces
120 m²
2 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Meublé

Remarque

Annonce mise à jour le 09/07/2024
Description

référence: EK-4434759

Πωλείται άνετη και cozy Μεζονέτα 3 επιπέδων που αποτελείται από 2+1 υπνοδωμάτια και μια συνδεόμενη σοφίτα, δίνοντάς της τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 6+ άτομα. Το σπίτι έχει ανοιχτή θέα, το βουνό και τη θάλασσα, ενώ βγαίνοντας από το σπίτι οδηγεί σε ένα όμορφο καταπράσινο δάσος με μονοπάτια, για τους λάτρεις της φύσης. Το κάθε δωμάτιο στον πρώτο όροφο έχει πρόσβαση στο δικό του μπαλκόνι και κάθε χώρος στο ισόγειο έχει πρόσβαση σε βεράντα.
Η Αρχοντική αυτή Μεζονέτα χτίστηκε το 2006 και ο ιδιοκτήτης την αγόρασε ως μια καλή ευκαιρία απόδρασης από την πόλη, τόσο για δροσερές καλοκαιρινές διακοπές όσο και για χειμερινές εκδρομές.
Πωλείται με όλα τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές, τα οποία είναι σε άριστη κατάσταση. Ένα μοναδικό στοιχείο της είναι οι πολλαπλές διαθέσιμες επιλογές θέρμανσης για όλες τις προτιμήσεις, καθώς έχει ατομική θέρμανση πετρελαίου, λέβητα ξύλου, τζάκι, πέλετ και κλιματισμό.
Tο σπίτι μπορεί να μην έχει κήπο να το περιβάλλει, όμως έχει ένα ξεχωριστό μέρος στο οποίο καλλιεργούνται λουλούδια (παρτέρι) στην μπροστινή πλευρά, που το καθιστά ιδανικό, αφού μπορεί κανείς να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο του χαλαρά με την οικογένεια, τους φίλους και τον εαυτό του και όχι καθαρίζοντας και φροντίζοντας συνεχώς τον κήπο.
Μόλις 3 λεπτά από το σπίτι με τα πόδια βρίσκεται η κεντρική πλατεία με τις ταβέρνες, τα καταστήματα παντός είδους, τις καφετέριες κ.λπ.
Λαμβάνοντας υπόψη την τοποθεσία, τον τύπο και το μέγεθος του σπιτιού, είναι ιδανικό για να χρησιμοποιηθεί ως οικογενειακή εξοχική κατοικία. Ωστόσο είναι και μία πολύ καλή επενδυτική ευκαιρία εκμετάλλευσης για βραχυχρόνια μίσθωση, γιατί δεν χρειάζεται κανενός είδους ανακαίνιση ή επίπλωση.
Η πόλη είναι πολύ δημοφιλής τα Σαββατοκύριακα και τις εποχές των διακοπών και λόγω της προσφοράς και της ζήτησης επιτυγχάνεται 100% πληρότητα. Ενδεικτικά η πλατφόρμα airbnb προσδίδει ως μέσο όρο για 2 ενήλικες και 2 παιδιά €270 ανά διανυκτέρευση.
Caractéristiques
Typologie
Maisonnette | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étages du bâtiment
2
Ascenseur
Non
Superficie
120 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
2
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Individuel, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cheminée
  • Mansarde
  • Porte blindée
Coûts
prix
€ 155 000
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Ε

Options additionnelles

Contacter l'annonceur