Maisonnette Γούναρη Δημητρίου 51, Μαρούσι 15124, Άγιοι Ανάργυροι, Μαρούσι

ΜαρούσιΓούναρη Δημητρίου 51, Μαρούσι 15124
€ 425 000
2 chambres/pièces
95 m²
2 bains/douches

Remarque

Annonce mise à jour le 09/07/2024
Description

référence: ΜΕΖΟΝΕΤΑ

Η μεζονέτα βρίσκεται σε νεόδμητη πολυκατοικία 6 ορόφων με πιλοτή, κοινόχρηστο κήπο και φυτεμένο δώμα. Ένα κτίριο ιδιαίτερου και σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού που απαρτίζεται από 7 διαμερίσματα. Τα διαμερίσματα είναι εργονομικά και διαμπερή με μεγάλα ανοίγματα στις όψεις και ευρύχωρους εξώστες.

Περιμετρικά το κτίριο θα έχει περίφραξη με πρόσβαση από εξώπορτα με θυροτηλέφωνο. Οι κοινόχρηστοι χώροι του ισογείου θα καταγράφονται από κλειστό κύκλωμα CCTV. Σε όλες τις κατοικίες αντιστοιχεί προστατευμένη θέση πάρκινγκ, αποθήκη στο υπόγειο του κτιρίου και παροχή φόρτισης ηλεκτρικού οχήματος.

Η υψηλών προδιαγραφών κατασκευή που χαρακτηρίζει το κτίριο βασίζεται σε σύγχρονα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, όπως ενδοδαπέδια θέρμανση, θερμοπρόσοψη, ενεργειακά κουφώματα με θερμοδιακοπή κ.ά., καθιστώντας εφικτή την υψηλή ενεργειακή κλάση του ακινήτου (Α+).

Το διαμέρισμα διαθέτει πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματισμό κρυφού τύπου (VRV), αυτονομία ψύξης/θέρμανσης σε κάθε χώρο, κρυφό φωτισμό σε σαλόνι και λουτρά, ηλεκτρικά ρολά.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Maisonnette | Propriété de luxe
superficie
95 m²
chambres/pièces
2 chambres, 2 bains/douches
étage
3° étage
nombre total étages
2 étages
autres caractéristiques
Système d'alarme
Porte blindée
Coûts
prix
€ 425 000
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

A+

Options additionnelles

Contacter l'annonceur