1/14

Maison individuelle 389 m², Centre, Patras

Patras
€ 400 000
5+ chambres/pièces
389 m²
3+ bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 06/08/2024
Description

référence: 3998 ΙΑΤ

Αυτή η πολυτελής κατοικία νοτιοανατολοκά του κέντρου της πόλης, είναι η ιδανική επιλογή για μεγάλες οικογένειες ή ζευγάρια που τώρα σχεδιάζουν να ξεκινήσουν οικογένεια. Μέσω των άπλετων χώρων εσωτερικά και εξωτερικά, μικροί και μεγάλοι θα βρουν την άνεση που ζητούν.
Ο πανέμορφος μικρός κήπος στην είσοδο του σπιτιού προσδίδει χρώμα και στυλ, ενώ στην πίσω πλευρά ένας δεύτερος με μπάρμπεκιου, υπόσχεται αμέτρητες στιγμές διασκέδαασης με φίλους και επισκέπτες.
Το εσωτερικό χωρίζεται σε τρία επίπεδα, με χώρο υποδοχής, δύο μεγάλα σαλόνια με τζάκι ξεχωριστά, μαζί με τραπεζαρία και κουζίνα αντίστοιχα και με άμεση πρόσβαση στην αυλή. Τους άφθονους χώρους του σπιτιού συμπληρώνουν τα τέσσερα υπνοδωμάτια, τα τέσσερα μπάνια, η αποθήκη και η σοφίτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως υπνοδωμάτιο.
Η έξυπνη σχεδίαση του σπιτιού καθιστά πολύ εύκολη την αναδιάταξη των εσωτερικών χώρων για όσους επιθυμούν να προσθέσουν μια πιο προσωπική πινελιά, παρέχοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ακόμα και ως δύο ξεχωριστές οικίες.
Τοποθεσία και προσβασιμότητα: Ως η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα, η Πάτρα αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό για μια ισορροπημένη επαγγελματική και προσωπική ζωή, από άποψη αποστάσεων και χρόνου. Μόλις 15 λεπτά από το κέντρο της πόλης η περιοχή της Περιβόλας εκτείνεται σε εξαιρετικό σημείο για όποιον αναζητά έναν ήσυχο και άνετο τρόπο ζωής.
Επιπλέον, η οικία βρίσκεται σε κομβικό σημείο της περιοχής με πρόσβαση μικρότερη του ενός λεπτού στην Περιμετρική οδό Πατρών, εκμηδενίζοντας το χρόνο εισόδου και εξόδου από την πόλη. Είτε ταξιδεύετε για ένα επαγγελματικό ραντεβού στην Αθήνα, είτε για μία απόδραση στη δυτική Πελοπόννησο, είστε σίγουροι ότι η κίνηση της πόλης δεν θα σας καθυστερήσει ξανά. Αντίστοιχα άμεση είναι και η πρόσβαση στην Παραλιακή ζώνη και το Νέο Λιμένα Πατρών.
Χαρακτηριστικά & προοπτικές: Πρόκειται για μία ήρεμη αστική περιοχή με ευρεία γκάμα παροχών για παιδιά κι ενήλικες. Σχολεία και παιδικοί σταθμοί βρίσκονται μέσα σε ακτίνα 600 μέτρων, ώστε να κλέβετε λίγο χρόνο από το κουραστικό πρωινό ξύπνημα. Για όποιον θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με κάποιο άθλημα ή απλά θέλει να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση, οι επιλογές σε αθλητικούς χώρους και ακαδημίες περισσεύουν.
Αποστάσεις
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών - 246 km
Γενικό Νοσοκομείο Πατρών - 3.8 km
Πανεπιστήμιο Πατρών - 14 km
Κυλλήνη - 74 km
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
Rez-de-chaussée
Étages du bâtiment
2
Ascenseur
Non
Superficie
389 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
5
Bains/douches
3+
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Mansarde
Informations sur les prix
Prix
€ 400 000
Prix au m²
1 028 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

B

Découvrez chaque recoin de la propriété
+11 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur