Appartement 2 chambres Σκάλα Κεφαλονιάς, Ελλάδα, Eleios - Pronnoi, Kefalonia

KefaloniaΣκάλα Κεφαλονιάς, Ελλάδα
€ 155 000
3 chambres/pièces
59 m²
2 bains/douches
Étage 1
Non Ascenseur
Balcon
Meublé
Annonce mise à jour le 11/04/2024
Description

référence: 1-208

Κωδικός ακινήτου: 1-208 - Κεφαλονιά Ελείοι- Πρόννοι Αλειμματάς ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 59 τ.μ. σε οικόπεδο 350 τ.μ. μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 2011 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, πάρκινγκ, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 6 τ.μ. απόσταση από πόλη 46700 μέτρα απόσταση από χωριό 10 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 33000 μέτρα - Τιμή: 155.000 € (Κωδικός γραφείου ID 5 ΣΚΑΛΑ-SKALA -KEFALONIA-GREECE )
Παρουσιάζουμε προς πώληση αυτό το διαμέρισμα στην Σκάλα.Το διαμέρισμα διαθέτει έναν ανοιχτό χώρο κουζίνα-σαλόνι-τραπεζαρία,δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.Το διαμέρισμα βρίσκεται μέσα στην κωμόπολη της Σκάλας και με περπάτημα μόλις λίγων λεπτών οι επισκέπτες μπρούν να βρεθούν στο κέντρο της Σκάλας με πληθώρα εστιατορίων και μαγαζιών αλλά και πολύ κοντά στην όμορφη παραλία της Σκάλας (το διαμέρισμα βρίσκεται σε απόσταση μόλις 250 μέτρων από την παραλία).Η Σκάλα έχει αναπτυχθεί σε ένα τουριστικό θέρετρο που δεν παύει να είναι κατάλληλο για ηρεμία,χαλάρωση και οικογενειακές διακοπές.

Η μαγευτική αυτή ιδιοκτησία, η οποία απέχει μία ανάσα από την θάλασσα απολαμβάνει μοναδική θέα προς τα καταγάλανα νερά του Ιονίου μέχρι το γειτονικό νησί της Ζακύνθου καθώς και στο βουνό του Αίνου. Το μοναδικό αυτό αγροτεμάχιο περιβάλλεται από εξοχικό τοπίο και λίγα όμορφα σπίτια ενώ διαθέτει και άμεση πρόσβαση σε παροχές ηλεκτρικού ρεύματος και ύδρευσης.

Το πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό της Σκάλας αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του νησιού, προσελκύοντας κυριολεκτικά χιλιάδες επισκέπτες. Η τεράστια παραλία που απλώνεται κατά μήκος της ακτογραμμής είναι ένα από τα πολλά Αξιοθετα του οικισμού. Η Σκάλα διαθέτει πολλά αξιοθέατα μεταξύ των οποίων η Ρωμαική Βίλα. Διαθέτει πολλές μοντέρνες ανέσεις, πληθώρα επιλογών για διαμονή,πολλες Βιλες, μερικα απο τα καλητερα ξενοδοχεια βρισκονατι στη Σκαλα πολλά εστιατόρια, μαγαζιά, ATMs κ.α. Πλησιέστερες παραλίες: Σκάλα, Μούντα, Καμίνια.
Κοντα βρισκεται το ενα απο τα μεγαλητερα λιμανια της Κεφαλονιας ,ο Πορου οπου συνδεεται με τη Κυλλινι καθημερινα , και διαθετει ειδικο χωρο για Ιστιοφορα .

Απόσταση οδήγησης έως το Αργοστόλι: 36 km
Απόσταση οδήγησης έως το Αεροδρόμιο: 34 km
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
59 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
1° étage
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Balcon
Système TV avec parabole satellitaire
Meublé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 155 000
Efficacité énergétique
année de construction
2011
Classe énergétique
B+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur