1/25

Maison individuelle 330 m², Centre, Panorama

Panorama
€ 710 000
5+ chambres/pièces
330 m²
3+ bains/douches
Non Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 11/07/2024
Description

référence: 3428

Κωδικός 3428
Μονοκατοικία, διατίθεται προς πώληση, στο Πανόραμα, στον οικισμό του Νόμου 751, εντυπωσιακά ευρύχωρη , λειτουργική, με πολλούς και άνετους εσωτερικούς χώρους , περιμετρικά μπαλκόνια . Αναπτύσσεται στα 3 επίπεδα καλύπτει συνολικά 330 τ.μ. , είναι κατασκευής του 1995 και φιλοξενεί 5 υπνοδωμάτια. Αναλυτικότερα στο 1ο επίπεδο η πρόσβαση πραγματοποιείται με μόλις 3 σκαλοπάτια. Εξαιτίας της κλίσης του οικοπέδου το επίπεδο αυτό καταφέρνει να βγάλει περιμετρικά μπαλκόνια δίνοντας την εικόνα ενός διαμερίσματος πρώτου και όχι ισογείου. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το καθιστικό . Ο χώρος αυτός απολαμβάνει πλήρως τα προνόμια του φυσικού φωτισμού καθώς οι τρείς από τις τέσσερεις πλευρές του έχουν μεγάλα ανοίγματα. Το τζάκι στον ίδιο χώρο χαρίζει στιγμές ζεστασιάς και θαλπωρής. Η κουζίνα αυτονομείται πλήρως και διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και φιλοξενεί μία καθημερινή τραπεζαρία. Ο όροφος αυτός καλύπτει 110 τ.μ. Ανεβαίνοντας η ζώνη νυχτός καλύπτει 100 τ.μ. και έχει 3 μεγάλα δωμάτια το ένα με δικό του μπάνιο και βεστιάριο, ενώ υπάρχουν ένα ακόμη μπάνιο και μία μικρή αποθήκη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πλυσταριό. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ντουλάπα και έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι. Το ισόγειο τέλος αποτελεί ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα 120 τ.μ. με δική του είσοδο, 2 δωμάτια, σαλόνι με τζάκι, κουζίνα αποθήκη και μπάνιο. Αρκετά φωτεινό και ευχάριστο με άμεση πρόσβαση στον κήπο . Η μονοκατοικία διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης σε γκαράζ , θέρμανση πετρελαίου που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε αερίου ή και σε αντλία θερμότητας. Το οικόπεδο 500 τ.μ. διαθέτει κήπο που αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα , με ψησταριά και μπορεί να αξιοποιηθεί περισσότερο ανάλογα με τις διαθέσεις του νέου ιδιοκτήτη. Ομορφος χώρος , ιδανικός για συγκεντρώσεις φίλων , με ανοιχτωσιά καθώς δεν υπάρχει κάτι μπροστά από το οικόπεδο που να του κόβει την θέα. Προνομιακή κατοικία, για όσους επιζητούν την άνεση. Τιμή 710.000€

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία , διευκρίνιση και ραντεβού. Επισκεφθείτε μας στο www.salvaras.eu και βρείτε περισσότερα ακίνητα, με περισσότερες φωτογραφίες και με την ακριβή τοποθεσία στο χάρτη .Καθώς και τις αποστάσεις από στάση λεωφορείου, σχολεία και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/2012
Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου, η ακριβής διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Φιλικά
Σαλβαράς Γεώργιος
Υπεύθυνος γραφείου
Βενιζέλου 7 Πανόραμα ( Ισόγειο - δίπλα από το εστιατόριο ΚΡΗΤΙΚΟΣ )
Μ +30 6936 913940 Τ +30 2314 008789
akinita@salvaras.eu
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente
Étages du bâtiment
3
Ascenseur
Non
Superficie
330 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
5
Bains/douches
3+
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Individuel, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 710 000
Prix au m²
2 152 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1995
  • Chauffage

    Individuel, alimenté au gazole
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur