1/24

Maison individuelle 295 m², Centre, Panorama

Panorama
€ 590 000
5+ chambres/pièces
295 m²
3+ bains/douches
Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 11/07/2024
Description

référence: 3435

Κωδικός 3435
Μονοκατοικία, μοντέρνας αρχιτεκτονικής, υψηλής ποιότητας κατασκευής, διατίθεται προς πώληση στο Πανόραμα στον οικισμό του Νόμου 751. Καλύπτει 295 τ.μ. , στα 4 επίπεδα και φιλοξενεί 5 υπνοδωμάτια. Αναλυτικότερα στο 1ο επίπεδο συναντάμε το καθιστικό με το τζάκι. Ανετος χώρος, ευχάριστος και λειτουργικός. Η κουζίνα στο ίδιο επίπεδο είναι ανεξάρτητη και μπορεί να φιλοξενήσει μία καθημερινή τραπεζαρία. Ανεβαίνοντας υπάρχουν 3 άνετα δωμάτια και ένα μπάνιο. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι και είναι εξοπλισμένα από ντουλάπες. Στη συνέχεια η σοφίτα 40 τ.μ. αποτελεί μία έκπληξη. Μ ε ύψος μεγαλύτερο από το κανονικό , διαθέτει υπνοδωμάτιο με ντουλάπα, μπάνιο και μία μικρή κουζίνα. Η μεγάλη βεράντα 50 τ.μ. χαρίζει πανοραμική θέα μέχρι τον Θερμαικό και υπόσχεται όμορφα βράδια και ηλιοβασιλέματα. Εχει πέργκολα και έτσι μας προφυλάσσει από τις ακτίνες του ήλιου κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας. Το ισόγειο τέλος αποτελεί ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα. Με δική του είσοδο , σαλόνι με τζάκι, κουζίνα, δωμάτιο, αποθήκη και μπάνιο. Η πρόσβαση στο κήπο από αυτό το επίπεδο πραγματοποιείται άμεσα. Τα 300 τ.μ. αποκλειστικής χρήσης του κήπου είναι όμορφα διαμορφωμένα , διαθέτουν μία ψησταριά , κιόσκι και χώρο πρασίνου με πανέμορφους βραχόκηπους. Πρόκειται για έναν ιδανικό χώρο που μπορούμε να περάσουμε υπέροχα με μικρούς αλλά και με μεγαλύτερους φίλους. Η μονοκατοικία διαθέτει ,ανελκυστήρα ο οποίος ξεκινάει από το ισόγειο και φτάνει μέχρι την σοφίτα, θερμοστάτη ανά όροφο για να κάνουμε οικονομία στην θέρμανση, κρυφούς φωτισμούς στο κυρίως σαλόνι, συναγερμό με κάμερες, σήτες , τέντες, 1 θέση στάθμευσης και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους. Ιδιαίτερα ελκυστική είναι και η χωροταξική θέση της οικίας καθώς βρίσκεται στα 5 λεπτά με τα πόδια από super market, στάση λεωφορείου, αθλοπαιδίες και με άμεση πρόσβαση στον περιφερειακό και στο αεροδρόμιο. Πρόκειται συνολικά για μία άρτια κατασκευή όπου η χρήση ποιοτικών υλικών είναι εμφανή με την πρώτη ματιά. Τιμή 590.000€

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία , διευκρίνιση και ραντεβού. Επισκεφθείτε μας στο www.salvaras.eu και βρείτε περισσότερα ακίνητα, με περισσότερες φωτογραφίες και με την ακριβή τοποθεσία στο χάρτη .Καθώς και τις αποστάσεις από στάση λεωφορείου, σχολεία και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/2012
Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου, η ακριβής διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Φιλικά
Σαλβαράς Γεώργιος
Υπεύθυνος γραφείου
Βενιζέλου 7 Πανόραμα ( Ισόγειο - δίπλα από το εστιατόριο ΚΡΗΤΙΚΟΣ )
Μ +30 6936 913940 Τ +30 2314 008789
akinita@salvaras.eu
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étages du bâtiment
4
Ascenseur
Oui
Superficie
295 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
5
Bains/douches
3+
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 dans garage/box
Chauffage
Individuel, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Mansarde
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
  • Système TV avec parabole satellitaire
Informations sur les prix
Prix
€ 590 000
Prix au m²
2 000 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    2005
  • Chauffage

    Individuel, alimenté au gazole
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+21 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur