Terrain agricole en Vente

Corinthe
€ 120 000
4 014 m²
Annonce mise à jour le 08/12/2023
Description

référence: Π-2703

Πωλείται αγροτεμάχιο δίπλα στον προαστικό σταθμό στην Κόρινθο απευθύνεται κυρίως για επαγγελματική χρήση αλλά και για οικιστική χρήση.
Είναι κατάλληλο για Επαγγελματικά εργαστήρια χαμηλής και μέσης οχλήσεις Βιοτεχνικές εγκαταστάσεις χαμηλής και μέσης οχλήσεις. Βιομηχανικές εγκαταστάσεις χαμηλής και μέσης οχλήσεις Γραφεία, Τράπεζες Ασφάλειες Κοινωφελής Οργανισμοί. Στάθμευση Κτίρια γήπεδα χωρίς περιορισμό είδους και βάρους Περίθαλψη μόνο πρωτοβάθμια περίθαλψη χωρίς νοσηλεία και μόνο σε περίπτωση που η περιοχή ελέγχεται και διοικείται από οργανωμένο φορέα Πρατήρια υγρών καυσίμων πλυντήρια αυτοκινήτων Σταθμοί μετεπιβίβασης ΜΜΜ. Ελικοδρόμιο Συνεργεία αυτοκινήτων Αποθήκευση κτίρια γήπεδα Κατοικία για προσωπικό ασφαλείας Κοινωνική πρόνοια Αθλητικές εγκαταστάσεις Εστιατόρια Αναψυκτήρια Χώροι συνάθροισης κοινού Εμπορικά καταστήματα. youtube , Απόσταση απο τη θάλασσα 2000μ., Εμβαδό οικοπέδου 4014τ.μ., Επενδυτικό , Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση , Πρόσβαση Ασφαλτος, Φωτεινό

* * *
Real Estate Sideris
Για περισσότερα παρόμοια ακίνητα, επισκευτείτε τη σελίδα μας στη διεύθυνση:
http://www.realestatesideris.gr/
ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6932574060, 27440-65483
και στο email:info@realestatesideris.gr

Ο επαγγελματισμός, η τιμιότητα η συνέπεια, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας διακρίνουν.
Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον πελάτη για την σωστή διάγνωση των αναγκών του και την πλήρη κάλυψή του από την εύρεση έως το οριστικό συμβόλαιο.
Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της κτηματομεσιτικής αγοράς προσφέρουμε της υπηρεσίες που απαιτούνται για μια συμφέρουσα και σωστή αγοραπωλησία. Διαχειριζόμαστε με υπευθυνότητα και εχεμύθεια αγορές, πωλήσεις και εκμισθώσεις ακίνητης περιουσίας.
Συνεργαζόμαστε με μεσίτες, δικηγόρους συμβολαιογράφους πολιτικούς μηχανικούς που επιλέξαμε πολύ προσεκτικά για εσάς, προκειμένου να καλύψουμε άμεσα την οποιαδήποτε ανάγκη σας.
Ανακαλύψτε και αξιοποιήστε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα σήμερα.
Με εκτίμηση
Σιδέρης Πλιατσικίδης
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Terrain agricole
superficie
4 014 m²
Accès à la rue / servitude de passage
Sur l'autoroute
Coûts
prix
€ 120 000
Options additionnelles

Contacter l'annonceur