Villa indépendante 270 m², Centre, Milies

Milies
€ 995 000
4 chambres/pièces
270 m²
3 bains/douches
Balcon
Annonce mise à jour le 19/06/2024
Description

référence: H2670 MILIES

Μια φανταστική ευκαιρία να αποκτήσετε αυτήν την ανεξάρτητη βίλα που βρίσκεται στα περίχωρα του χωριού Μηλιές στην περιζήτητη περιοχή του Πηλίου, στη Θεσσαλία. Τα κτίρια είναι κατασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας και εναρμονίζονται πλήρως με το παραδοσιακό στυλ και το χαρακτήρα της περιοχής.
Το ακίνητο έχει ατελείωτες δυνατότητες είτε ως μόνιμη κατοικία, είτε ως δεύτερη κατοικία για διακοπές, είτε ως προσοδοφόρα επένδυση για ενοικίαση ακινήτου, δεδομένου ότι είναι ήδη επίσημα αδειοδοτημένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και το Πήλιο είναι μια δημοφιλής επιλογή τόσο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όσο και του χειμώνα.
Κεντρικό κτίριο κάτω ορόφου
Ενιαία κουζίνα / τραπεζαρία / σαλόνι με τζάκι. Δύο δίκλινα υπνοδωμάτια, το ένα με χώρο για καθιστικό και τζάκι.
Μπάνιο με ντους / WC
Άνω όροφος σπιτιού
Οι σκάλες οδηγούν από το κάτω σαλόνι στον οντά, το παραδοσιακό καθιστικό αυτού του τύπου σπιτιού, με λειτουργικό τζάκι και καθίσματα παντού και παράθυρα σε δύο πλήρεις πλευρές που προσφέρουν εκπληκτική θέα.
Κύριο υπνοδωμάτιο με τζάκι και πολυτελές ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα.
Παράρτημα
Δίπλα στο κεντρικό σπίτι αλλά προσβάσιμο μέσω εξωτερικής εισόδου, στο παράρτημα στεγάζεται η σάουνα και έχει το ιδανικό μέγεθος για ένα γυμναστήριο και τον σχετικό εξοπλισμό που απαιτείται. Υπάρχει ξεχωριστό δωμάτιο το οποίο χρησιμοποιείται σήμερα ως δωμάτιο πλυντηρίων, αλλά θα μπορούσε να είναι επιπλέον χώρος γυμναστηρίου ή αποθήκη. Διαθέτει WC / ντους.
Η πρόσβαση στο χωριό γίνεται μέσω καλντεριμιού και απέχει 10 λεπτά με τα πόδια. Υπάρχουν 3 είσοδοι στη βίλα μέσω του καλντεριμιού - η μία είναι αρκετά μεγάλη για να περάσει ένα πολύ μικρό αυτοκίνητο 4 x 4 ή μία γουρούνα. Ο χώρος στάθμευσης για κανονικά οχήματα βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων (5 λεπτά με τα πόδια)

Υπέροχη θέα, 3 υπνοδωμάτια, 2 καθιστικά, πολυτελής διώροφη βίλα, 1100 τ.μ. κήπος, κυρίως οίκημα σε δύο επίπεδα και ενωμένο ανεξάρτητο οίκημα 40 τ.μ. βεράντες, 3 τζάκια, κουζίνα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, θερμαινόμενη πισίνα, Jacuzzi, sauna, γυμναστήριο, BBQ, αποθήκη. Στην καρδιά του χωριού Μηλιές.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
superficie
270 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
nombre total étages
2 étages
autres caractéristiques
Cheminée
Balcon
Jardin privé
Coûts
prix
€ 995 000
Efficacité énergétique
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur