Terrain non constructible en Vente

Corinthe
€ 100 000
2 287 m²
Annonce mise à jour le 23/02/2024
Description

référence: Π-2734

Η Αρχαία Κόρινθος είναι ένα όμορφο και ιστορικό μέρος που βρίσκεται στην περιοχή της Πελοποννήσου της Ελλάδας. Το οικόπεδο που αναφέρεται εδώ, εμβαδού 2287τμ, δίνει την ευκαιρία να χτίσετε ένα σπίτι 200 τμ σε αυτή τη συναρπαστική τοποθεσία. Έχει ελεγχθεί από την Αρχαιολογία ότι μπορεί να χτιστεί μελλοντική κατοικία και έχουν γίνει τομες. Υπάρχει αρκετός χώρος για τη δημιουργία ενός άνετου και ευρύχωρου καθιστικού, διατηρώντας παράλληλα τη γοητεία και τον χαρακτήρα του περιβάλλοντος.
Η περιοχή είναι πλούσια σε ιστορία και πολιτισμό, καθιστώντας την ιδανική τοποθεσία για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τον αρχαίο κόσμο. Από την εξερεύνηση αρχαιολογικών χώρων μέχρι και των μουσείων, υπάρχει πάντα κάτι νέο και συναρπαστικό να ανακαλύψετε στην ευρύτερη περιοχή.

Είτε αναζητάτε μια ήρεμη απόδραση είτε μια ευκαιρία να βυθιστείτε στην αρχαία ιστορία, η οικοδόμηση ενός σπιτιού σε αυτό το οικόπεδο μπορεί να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία. Με την εκπληκτική φυσική ομορφιά και την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά, η Αρχαία Κόρινθος είναι πραγματικά ένας μοναδικός και αξέχαστος προορισμός. Απόσταση απο τη θάλασσα 0μ., Εμβαδό οικοπέδου 2350τ.μ., Εντός σχεδίου πόλεως , Εξοχικό , Επενδυτικό , Ζώνη Οικιστική, Θέα Βουνό και Θάλασσα, Πρόσβαση Ασφαλτος, Φωτεινό

* * *
Real Estate Sideris
Για περισσότερα παρόμοια ακίνητα, επισκευτείτε τη σελίδα μας στη διεύθυνση:
http://www.realestatesideris.gr/
ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6932574060, 27440-65483
και στο email:info@realestatesideris.gr

Ο επαγγελματισμός, η τιμιότητα η συνέπεια, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας διακρίνουν.
Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον πελάτη για την σωστή διάγνωση των αναγκών του και την πλήρη κάλυψή του από την εύρεση έως το οριστικό συμβόλαιο.
Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της κτηματομεσιτικής αγοράς προσφέρουμε της υπηρεσίες που απαιτούνται για μια συμφέρουσα και σωστή αγοραπωλησία. Διαχειριζόμαστε με υπευθυνότητα και εχεμύθεια αγορές, πωλήσεις και εκμισθώσεις ακίνητης περιουσίας.
Συνεργαζόμαστε με μεσίτες, δικηγόρους συμβολαιογράφους πολιτικούς μηχανικούς που επιλέξαμε πολύ προσεκτικά για εσάς, προκειμένου να καλύψουμε άμεσα την οποιαδήποτε ανάγκη σας.
Ανακαλύψτε και αξιοποιήστε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα σήμερα.
Με εκτίμηση
Σιδέρης Πλιατσικίδης
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Terrain non constructible
superficie
2 287 m²
Accès à la rue / servitude de passage
Sur l'autoroute
Coûts
prix
€ 100 000
Options additionnelles

Contacter l'annonceur