Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Ύπαρξη ανθρώπου
1/25
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος

Maison individuelle Νικήτη, Nikiti, Sithonia

SithoniaΝικήτη
€ 365 000
4 chambres/pièces
110 m²
2 bains/douches
Non Ascenseur
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 04/09/2024
Description

référence: 1-536

Κωδικός ακινήτου: 1-536 - Σιθωνία Νικήτη ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 110 τ.μ. σε οικόπεδο 330 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2017 και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 350 μέτρα απόσταση από πόλη 65000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 65000 μέτρα - Τιμή: 365.000 €
Ανακαλύψτε μια όμορφα χτισμένη βίλα σε ένα γαλήνιο περιβάλλον, σε απόσταση αναπνοής από την παραλία και σε βολική τοποθεσία κοντά σε όλες τις ανέσεις.
Μπείτε μέσα σε αυτό το κομψά σχεδιασμένο σπίτι, όπου οι ψηλές θολωτές οροφές δημιουργούν μια ανοιχτή και ευρύχωρη ατμόσφαιρα. Το άφθονο φυσικό φως που ρέει μέσα κάνει κάθε γωνιά φωτεινή και ευάερη. Με συνολική επιφάνεια 110μ², αυτή η βίλα προσφέρει άφθονο χώρο για άνετη διαμονή.
Η άρτια εξοπλισμένη διάταξη περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, με τα 2 να βρίσκονται στον πρώτο όροφο και ένα στο ισόγειο, εξασφαλίζοντας ιδιωτικότητα και ευελιξία για τις ανάγκες της οικογένειάς σας.
Καθώς βγαίνετε έξω στον ιδιωτικό σας κήπο με έκταση 330μ², θα σας υποδεχτεί ένα υπέροχο αίθριο με πέργκολα, ένα ιδανικό μέρος για να διασκεδάσετε. Το ενσωματωμένο μπάρμπεκιου προσθέτει μια πινελιά άνεσης και γοητείας. Αγκαλιάστε τον παράκτιο τρόπο ζωής στη Σιθωνία, όπου οι παρθένες παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά και μια σειρά από ανέσεις είναι στα χέρια σας.

Kατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε στην ιστοσελίδα μας www.edmaestate.gr Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου βασίζονται στα στοιχεία που προσκόμισε ο εντολέας. Η τοποθεσία του ακινήτου είναι ενδεικτική. Για υπόδειξη καλέστε μας.
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle | Propriété de luxe
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
110 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
3
Bains/douches
2
Meublé
Non
Balcon
Non
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 365 000
Prix au m²
3 318 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    2017
  • État

    Nouveau / En construction
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ