1/20

Maison individuelle Δύο Πύργων, Μύτικας 34100, Mitikas, Lilantio

LilantioΔύο Πύργων, Μύτικας 34100
€ 400 000
5+ chambres/pièces
180 m²
2 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Meublé

Remarque

Annonce mise à jour le 11/07/2024
Description

référence: Ld_10283

Σε ένα ιδιωτικό κτήμα τεσσάρων στρεμμάτων, προσφέροντας μια κομψή και πολυτελή διαμονή στους επισκέπτες του με πλήρη ιδιωτικότητα.
Η βίλα έχει μοναδική ελληνική παραδοσιακή αισθητική και είναι εναρμονισμένη με το φυσικό περιβάλλον του νησιού της Εύβοιας, προσφέροντας άφθονο εξωτερικό χώρο για γρασίδι.
Συνδυάζει αρμονικά την ιδιωτικότητα και την ελευθερία του χώρου με πολυτελείς παροχές, παραδοσιακό στυλ & κομψότητα, κάνοντας κάθε στιγμή της ημέρας σας πραγματικά εξαιρετική!
Ο χώρος
Το ισόγειο του ακινήτου ήταν ένα διάσημο παντοπωλείο στην περιοχή κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα. Χτίστηκε το 1889 και ανακαινίστηκε τρεις φορές (1990, 2002 και 2014) έτσι ώστε το αποτέλεσμα του σχεδιασμού είναι μια συγχώνευση της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με σύγχρονα χαρακτηριστικά, γεγονός που καθιστά αυτή τη βίλα μια μεγάλη επιλογή διαμονής, ιδανικό για μια ρομαντική και ειρηνική απόδραση όλο το χρόνο.
Αυτή η μοναδική βίλα έχει σχεδιαστεί για να ρέει κομψά μεταξύ της υπαίθριας και της εσωτερικής διαβίωσης. Το εσωτερικό και το εξωτερικό έχουν σχεδιαστεί και διατηρηθεί με οικολογικό τρόπο, χρησιμοποιώντας σε μεγάλο βαθμό φυσικά υλικά, όπως τοπική πέτρα και ξύλο. Αυτή η βίλα πισίνας αποτελείται από δύο διαφορετικά επίπεδα και κτίρια και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως και 9 άτομα.
Το επάνω επίπεδο στο κεντρικό κτίριο διαθέτει τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια συνολικά, ένα μεγάλο μπάνιο, δύο βεράντες και μπορεί να προσεγγιστεί έξω από τη δική του πόρτα εισόδου ή από μια εσωτερική σκάλα μέσω του ισογείου. Το κύριο υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένο με ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι, μια ντουλάπα αντίκα και το στήθος, καθώς και ένα ξύλινο καθρέφτη που στέκεται. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο είναι κυρίως εξοπλισμένο με δύο άνετα μονά κρεβάτια, μια μεγάλη ντουλάπα και ένα συρτάρι. Έχει το δικό του αίθριο που προσφέρει εκπληκτική θέα στο κτήμα και τη γύρω περιοχή. Το τρίτο υπνοδωμάτιο είναι κυρίως εξοπλισμένο με δύο άνετα μονά κρεβάτια και ένα μίνι ξύλινο τραπέζι με καρέκλες για παιδιά. Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν φρέσκα σεντόνια και πετσέτες.
Στο ισόγειο, οι επισκέπτες μπορούν να εισέλθουν στο κεντρικό κτίριο από την κύρια πόρτα εισόδου που σας οδηγεί απευθείας στο ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι. Είναι ένα όμορφο σαλόνι με τζάκι, έναν ενσωματωμένο καναπέ, μια ξύλινη τραπεζαρία με καρέκλες, έναν καθρέφτη αντίκα και ένα σεντούκι, καθώς και άλλες κομψές διακοσμητικές λεπτομέρειες. Σε αυτόν τον χώρο, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα μπορεί να βρεθεί καλύπτοντας πλήρως τις μαγειρικές σας ανάγκες, καθώς και ένα WC. Όλος ο εσωτερικός χώρος έχει ένα παραδοσιακά κατασκευασμένο στυλ από τεράστιες ορθογώνιες πέτρες για την κάτω επιφάνεια παρέχοντας μια επιβλητική θέα και ακόμα πιο δροσερό περιβάλλον, ενώ περπατάτε ξυπόλητοι. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο επάνω επίπεδο όπου βρίσκονται τα τρία υπνοδωμάτια.
Στο δεύτερο κτίριο (που συνδέεται με το κεντρικό κτίριο της βίλας) βρίσκεται το τέταρτο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο. Είναι εξοπλισμένο με ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι, έναν καναπέ, ένα τραπεζάκι και διαθέτει δικό του τζάκι. Η πισίνα είναι ένα από τα κορυφαία σημεία αυτού του ακινήτου. Η περιοχή γύρω από την πισίνα είναι τεράστια και οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να κάνουν ηλιοθεραπεία στα ξύλινα ξαπλώστρες ή να πάρετε έναν υπνάκο κάτω από την πέργκολα. Στο κυρίως αίθριο, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν χρήση του εξωτερικού ντους πριν ή μετά την είσοδο στην πισίνα, ακόμη και να ψήσουν στο μπάρμπεκιου.
Συνδυάζοντας τις σύγχρονες ανέσεις με την παραδοσιακή γοητεία, ενώ προσφέρει μια εκλεπτυσμένη εμπειρία εξοχικής κατοικίας και ένα εκπληκτικό περιβάλλον, αυτό το ακίνητο είναι ένα εξαιρετικό καταφύγιο για νέους και ηλικιωμένους που θα σας κλέψει την καρδιά!
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
1
Étages du bâtiment
2
Ascenseur
Non
Superficie
180 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
4
Bains/douches
2
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 dans garage/box
Chauffage
Individuel, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Mansarde
  • Système d'alarme
  • Piscine
  • Système TV avec parabole satellitaire
Informations sur les prix
Prix
€ 400 000
Prix au m²
2 222 €/m²
Détails des coûts
Charges de copropriété
€ 150/mois
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1889
  • État

    Excellent / Rénové
  • Chauffage

    Individuel, alimenté au gazole
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+17 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur