1/25

Maison individuelle 98 m², excellent état, Centre, Schimatari

Schimatari
€ 165 000
5 chambres/pièces
98 m²
3 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Meublé
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 02/08/2024
Description

référence: 7276 23

Νομιμοποιημένη μονοκατοικία με μεγάλο κήπο. Επιφάνεια Oικοπέδου: 1291μ2, Kατοικίας: 122 μ2 εκτος βεράντες
Περιοχή
Δήλεσι 56 χιλ. βόρεια της Αθήνας. 45 λεπτά από το Διεθνές αεροδρόμιο. Στον Ευβοικό κόλπο απέναντι από την Εύβοια,15 λεπτά από τη Χαλκίδα και 45 λεπτά από τη Θήβα. 10-15 λεπτά από τα γύρω χωριά και 10 λεπτά από το Σιδηροδρομικό σταθμό της Οινόης με τακτική σύνδεση για Αθήνα, Χαλκίδα και Βόρειο Ελλάδα
Τοποθεσία
300 μέτρα από τον κύριο δρόμο, σε μια λοφώδη περιοχή, σε δεσπόζουσα θέση με ανεμπόδιστη θέα στους γύρω λόφους. Ανεξάρτητο ισόγειο οίκημα με είσοδο σε δύο αγροτικούς δρόμους. Σε απόσταση 2 χιλ από την παραλία, και 3 χιλ. απο το κέντρο Δηλεσίου.
Περιγραφή
Άριστη σύγχρονη κατασκευή του 2003 (Δεκέμβριος) από τούβλα. Τετράπλευρη στέγη από κεραμίδια, και πλακόστρωτο δάπεδο. Πλήρως περιφραγμένη. Φως, Νερό, Τηλέφωνο, κεραία TV και δορυφορικό πιάτο .
Καθιστικό με ενεργειακό τζάκι. Ανοικτή εξοπλισμένη κουζίνα, 2 κρεβατοκάμαρες, ένα πλήρες μπάνιο με ντους & μπανιέρα και δεύτερο ανεξάρτητο WC. Μεγάλη μονωμένη αποθήκη στην σοφίτα με εύκολη πρόσβαση μέσω πτυσσόμενης σκάλας. Μεγάλες ντουλάπες σε όλο το σπίτι. Επι πλέον ανεξάρτητος ξενώνας/στούντιο με ντους/WC, κουζινούλα, και δωμάτιο αποθήκευσης. Μεγάλα παράθυρα και πόρτες από αλουμίνιο με διπλά τζάμια για πλήρη μόνωση. Κεντρική θέρμανση με μαζούτ & ηλιακός θερμοσίφωνας. Κλιματισμός σε όλα τα δωμάτια, και στον ξενώνα/στούντιο. Μεγάλες καλυμμένες βεράντες στρωμένες με φυσική πέτρα. Ανεξάρτητο λεβητοστάσιο, καλυμμένο BBQ.
Κήπος
Οι βεράντες βλέπουν σε Γαλλικού τύπου καταπληκτικό κήπο που περιλαμβάνει βραχόκηπο, λίμνη με ψάρια, χλοοτάπητα, και μεγάλη ποικιλία καλλωπιστικών φυτών. Άλλο τμήμα του κήπου απαρτίζεται από τροπικα φυτά, λαχανόκηπο, θερμοκήπιο, ένα εκατονταετές πεύκο, ευκαλύπτους, αμπέλια, ελιές, και οπωροφόρα δέντρα. Αυτόματο σύστημα ποτίσματος σε όλο τον κήπο με δεξαμενή ανεφοδιασμού νερού. Γκόλντεν κυπαρίσσια, Λειλαντ και Λιγούστρα παρέχουν έναν φυσικό πράσινο φράκτη γύρω από το σπίτι. Αποθήκη κήπου και δύο φρεάτια αποχέτευσης.
Χώρος στάθμευσης: 3-4 αυτοκινήτων
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Étages du bâtiment
1
Ascenseur
Non
Superficie
98 m²
Chambres/pièces
5
Chambres
3
Bains/douches
3
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
2 dans garage/box
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Exposition externe
Informations sur les prix
Prix
€ 165 000
Prix au m²
1 684 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1977
  • État

    Excellent / Rénové
  • Chauffage

    Collectif, alimenté au gazole
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur