1/24

Maison individuelle Διβαράτα, Greece, Pylaros, Kefalonia

KefaloniaΔιβαράτα, Greece
€ 300 000
5+ chambres/pièces
174 m²
2 bains/douches
Non Ascenseur
Meublé
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 24/08/2024
Description

référence: 1-1341

Κωδικός ακινήτου: 1-1341 - Κεφαλονιά Πυλαρός Διβαράτα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 174 τ.μ. σε οικόπεδο 715 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1995 και διαθέτει θέα σε βουνό, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα, σοφίτα, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 2700 μέτρα απόσταση από χωριό 6500 μέτρα - Τιμή: 300.000 € (Κωδικός γραφείου ΔΙΒΑΡΑΤΑ) Διατίθεται προς πώληση μοναδική μονοκατοικία δύο επιπέδων στα Διβαράτα Κεφαλονιάς. Στο ισόγειο βρίσκονται σαλόνι και τραπεζαρία σε ενιαίο χώρο με τζάκι, μία πλήρως λειτουργική κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο με ξύλινα κουφώματα.

Με εξωτερική σκάλα κατευθυνόμαστε στον ξεχωριστό όροφο - σοφίτα. Διατίθενται ακόμη δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι-τραπεζαρία, κουζίνα και ένα μπάνιο με κουφώματα αλουμινίου.

Η κατοικία διαθέτει μεγάλη, όμορφη βεράντα με πειποιημένα λουλούδια συνολικού εμβαδού 35 τ.μ.και γκαράζ. Το σπίτι είναι 174 τ.μ. με τον κάτω όροφο να έχει εμβαδόν 84 τ.μ και η σοφίτα 49 τ.μ. Το οικόπεδο είναι 715 τ.μ.

Υπάρχουν αναμονές για θέρμανση.

Το σπίτι χαρακτηρίζεται από κλασικό ρυθμό διακόσμησης ενώ ο πανέμορφος κήπος με τα καταπράσινα δέντρα και τα πολύχρωμα λολούδια δημιουργούν ένα γοητευτικό εξωτερικό τοπίο. Ένα ωραίο ιδιωτικό γκαράζ, διάφοροι αποθηκευτικοί χώροι και πολλές γωνιές με υπαίθρια καθιστικά περιβάλλουν την ιδιοκτησία, αποπνέοντας μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ραστώνης.

Εξαιρετική επιλογή τόσο για μόνιμη όσο και παραθεριστική κατοικία ή εκεμετάλλευση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με τεράστια επενδυτική προοπτική.

Στο οικόπεδο μπορεί να εγκατασταθεί και πισίνα.

Το σπίτι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Μύρτο, την πιο διάσημη παραλία του νησιού. Ο Μύρτος δεσπόζει σε ποικίλες διαφημιστικές καμπάνιες του εξωτερικού και ανήκει ανέμεσα στις πιο όμορφες και πολυβραβευμένες παραλίες παγκοσμίως.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ακόμη η γραφική Αγία Ευφημία, η πανέμορφη Άσσος αλλά και το κσμοπολίτικο Φισκάρδο, τουριστικά θέρετρα του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα , το χωριό Διβαράτα απέχει περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το γραφικό χωριό της Άσσου, και επιπλέον 15 λεπτά από το δημοφιλές και κοσμοπολίτικο ψαροχώρι του Φισκάρδου. Αν σας αρέσει η φύση, τότε μπορείτε να περπατήσετε κατά μήκος του παραδοσιακού μονοπατιού “Μύρτος – Διβαράτα – Αγία Ευφημία” και να απολαύσετε ένα από τα πιο γραφικά τοπία της περιοχής.

-Τιμή συζητήσιμη-


Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
174 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
4
Bains/douches
2
Meublé
Oui
Balcon
Non
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Autres caractéristiques
  • Cheminée
  • Mansarde
Informations sur les prix
Prix
€ 300 000
Prix au m²
1 724 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1995
  • Certification énergétique

    Exempt
Découvrez chaque recoin de la propriété
+21 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur