Appartement 2 chambres troisième étage, Centre, Alimos

Alimos
€ 420 000
3 chambres/pièces
102 m²
1 bain/douche
Étage 3
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 04/03/2024
Description

référence: 350141

Στον Άλιμο, διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα στον 3ο και 4ο όροφο, συνολικού εμβαδού 102 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στις δημόσιες συγκοινωνίες, την παραλία και το κέντρο της πόλης, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε διάφορες ανέσεις και επιλογές μεταφοράς.
Χτισμένο το 2008, το διαμέρισμα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, μια κουζίνα και ένα καθιστικό. Υπάρχει επίσης μια σοφίτα 19 τ.μ. και μια αποκλειστική βεράντα με έκταση 60 τ.μ., προσφέροντας επιπλέον χώρο για χαλάρωση και υπαίθριες δραστηριότητες. Το ακίνητο περιλαμβάνει μία ανοιχτή θέση στάθμευσης.
Το σύστημα θέρμανσης είναι αυτόνομο και λειτουργεί με πετρέλαιο, ενώ το διαμέρισμα διαθέτει κουφώματα αλουμινίου και ξύλινο δάπεδο. Διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας Γ, που υποδηλώνει μέτρια κατανάλωση ενέργειας.
Η συνολική κατάσταση του διαμερίσματος είναι εξαιρετική και προσφέρει ανεμπόδιστη θέα. Βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά του κτιρίου και περιλαμβάνει πρόσθετα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα, όπως τέντες, ανελκυστήρα και πόρτα ασφαλείας.
Η τιμή πώλησης για το συγκεκριμένο ακίνητο ανέρχεται σε 420.000 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την VHD Luxury Properties στο 2108991287 ή στο info@vhdluxury.com. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους στη διεύθυνση www.vhdluxury.com.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
102 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
3° étage, avec ascenseur
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Coûts
prix
€ 420 000
Efficacité énergétique
année de construction
2008
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
Γ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur