1/7

Maison individuelle Καχριμάνη Γ. Ι., Πυργέλλα 21200, Pirgella, Argos

ArgosΚαχριμάνη Γ. Ι., Πυργέλλα 21200
€ 70 000
2 chambres/pièces
144 m²
1 bain/douche
Non Ascenseur

Remarque

Annonce mise à jour le 11/07/2024
Description

référence: EK-5025043

Μέσα στον Αργολικό κάμπο διατίθεται προς πώληση αυτή η Αγροικία, 144 τμ σε οικόπεδο 2.104τμ, ανάμεσα σε πορτοκαλεώνες και κατοικίες στο κεντρικότερο σημείο του παραδοσιακού οικισμού της Πυργέλλας.
Η ισόγεια Αγροικία αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια,1 μπάνιο, κουζίνα και καθιστικό και είναι κατάλληλη για Α.Μ.Ε.Α. Στον εξωτερικό χώρο,υπάρχει αποθήκη καθώς και χώροι βοηθητικής χρήσης.
Ο εξωτερικός χώρος είναι ισόπεδος χωρίς διαμορφώσεις και το αγροτεμάχιο που βρίσκεται η Αγροικία περιλαμβάνει πορτοκαλιές και ελιές. Η πρόσβαση στην πόλη του Ναυπλίου, είναι εύκολη και γρήγορη.
Διαμορφώνοντας τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους δημιουργείται μια όμορφη μόνιμη ή εξοχική κατοικία μέσα στη φύση. Χρήζει ανακαίνισης.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Αυτή η Αγροικία βρίσκεται μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κοσμοπολίτικο Ναύπλιο,πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το εμπορικό και ιστορικό Άργος καθώς επίσης είναι ιδανικό για εξορμήσεις σε ιστορικούς προορισμούς όπως οι Μυκήνες,το Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου κλπ και πολύ κοντά σε όμορφες παραλίες.
Απόσταση από Ναύπλιο 10χλμ
Απόσταση από Άργος 4χλμ
Απόσταση από Νοσοκομείο 5χλμ
Απόσταση από Τράπεζα 4χλμ
Απόσταση από Αθήνα 130χλμ
Απόσταση από Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών 145χλμ

Τοποθεσία: To Ναύπλιο βρίσκεται στην Ανατολική Πελοπόννησο και υπήρξε πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους κατά την περίοδο 1828 – 1833. Το ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Ναύπλιο αποτελεί από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας ενώ είναι γνωστή για την πολύ καλά διατηρημένη παλιά πόλη που ξεχωρίζει για τα πανέμορφα πλακόστρωτα στενά της, τα κομψά νεοκλασικά και αρχοντικά κτίρια και τις τούρκικες κρήνες.

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του Ναυπλίου είναι το Κάστρο του Παλαμηδίου που βρίσκεται 216 μέτρα πάνω από την πόλη που διαθέτει την καλύτερη θέα σε όλη τη θάλασσα του Αργολικού και τη μυκηναϊκή πεδιάδα.

Προσβασιμότητα: Το Ναύπλιο βρίσκεται μόλις δύο ώρες από το Κέντρο της Αθήνας. Τα ΚΤΕΛ Αργολίδας εξυπηρετούντο Ναύπλιο όπως και τον υπόλοιπο νομό, συνδέοντας το με το Άργος, την Κόρινθο, την Αθήνα και διάφορες περιοχές της Αργολίδας. Το λιμάνι του Ναυπλίου είναι το μεγαλύτερο της ανατολικής Πελοποννήσου και εξυπηρετεί κυρίως σκάφη αναψυχής, τουριστικά σκάφη προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού και μερικά εμπορευματικά πλοία.

Επενδυτική Δύναμη: Τα τελευταία χρόνια το επενδυτικό ενδιαφέρον της περιοχής έχει αυξηθεί σημαντικά καθώς το Ναύπλιο προσελκύει μεγάλο αριθμό Eλλήνων και ξένων επενδυτών.
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente
Ascenseur
Non
Superficie
144 m²
Chambres/pièces
2
Chambres
2
Bains/douches
1
Meublé
Non
Balcon
Non
Box, places stationnement
1 dans garage/box
Autres caractéristiques
  • Exposition externe
Informations sur les prix
Prix
€ 70 000
Prix au m²
486 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1960
  • État

    À rénover
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+4 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur