Villa indépendante Γυράδικο Έδεσμα, Chaniotis, Pallini

PalliniΓυράδικο Έδεσμα
€ 4 000 000
5+ chambres/pièces
360 m²
3+ bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Meublé
Annonce mise à jour le 09/05/2024
Description

référence: 3153940

Κωδικός ακινήτου: 3153940 - Παλλήνη Χανιώτης ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 360 τ.μ. σε οικόπεδο 2200 τ.μ. μόνο 5 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 6 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 1981 με ενεργειακή κλάση Η και ανακαινίστηκε το 2017. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 20 τ.μ., κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, playroom, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 280 τ.μ. απόσταση από χωριό 1000 μέτρα - Τιμή: 4.000.000 €
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ

Στην περιοχή μεταξύ Χανιώτης και Πολύχρονου ΠΩΛΕΙΤΑΙ μια μοναδική πολυτελέστατη βίλα 360 τ.μ. σε οικόπεδο 2200 τ.μ. περίπου και διαβαθμίζεται σε τρία επίπεδα.

-ΥΠΟΓΕΙΟ 120 τ.μ. με παράθυρα περιμετρικά και θέα στην πισίνα και τον πλαινό κήπο, Διαθέτει μία μεγάλη σαλοκουζίνα με τζάκι , ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα με κινητικές δυσκολίες.

-ΙΣΟΓΕΙΟ 120 τ.μ. το αποτελείται απο μία μεγάλη κουζίνα ,ένα σαλόνι με τζάκι , έχει πρόσβαση στο πίσω τεράστιο μπαλκόνι το οποίο βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα με καταπληκτική θέα στη χερσόνησο του Άθω.
Ενα υπνοδωμάτιο με τζακούζι και wc.

-1ος ΟΡΟΦΟΣ 120 τ.μ. ο οποίος αποτελείται από 4 master υπνοδωμάτια με πρόσβαση στις τεράστιες βεράντες της βίλας με θέα τη θάλασσα.
Ανακαινίστηκε το 2017 και είναι επενδεδυμένη εσωτερικά με όνυχα και μάρμαρα.
Διατείθεται πλήρως επιπλωμένη με επώνυμα έπιπλα και με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές.
Διαθέτει 6 Υπνοδωμάτια, 2 Σαλόνια, 2 Κουζίνες, 5 μπάνια, 2 τζακούζι με υδρομασάζ, 8 WC, 2 τζάκια.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
-Ο εξωτερικός χώρος είναι διαμορφωμένος με φυσικές πέτρες και άλλα ακριβά υλικά. Περιβάλεται περιμετρικά από έναν πανέμορφο κήπο με τριαντάφυλλα και φοίνικες. Διαθέτει μια πισίνα η οποία στην άκρη της είναι διαχωρισμένη για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο παιδιά.
Επίσης υπάρχουν ξαπλώστρες, ομπρέλες , 2 εξωτερικά ντους, 2 σιντριβάνια,
ένα κιόσκι με Barbeque, ράμπα αναπήρων , υπαίθριος φωτισμός, περιμετρική περίφραξη, αυτόματο πότισμα, πέργκολες, λεβητοστάσιο με δεξαμενή 5 τόνων,μια τεράστια γεννήτρια 35 kw και τέλος κλειστό πάρκινγκ 90 τ.μ.
Η απόσταση του ακινήτου απο τη θάλασσα είναι 30 μέτρα και η πρόσβαση σε αυτήν γίνεται απο διάδρομου εντός του οικοπέδου που καταλήγει ακριβώς στην αμμουδιά χωρίς να μεσολαβεί δρόμος.
Η βίλα αυτή αποτελεί μια απο τις ομορφότερες οικιστικές επιλογές, υψηλών προδιαγραφών για την συγκεκριμένη περιοχή .
ΕΞΤΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ
Συναγερμός με 8 κάμερες και καταγραφικό , σύστημα θέρμανσης πετρελαίου, σύστημα κλιματισμού, 2 Ιταλικές κουζίνες, θωρακισμένες πόρτες, τηλεόραση με δορυφορική κεραία, ηλιακός θερμοσίφωνας.
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΧΑΝΙΩΤΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Βρίσκεται ανάμεσα στο Πολύχρονο και το Πευκοχώρι, η Χανιώτη συνδυάζει πλούσια τουριστική υποδομή και όμορφη φύση, γεγονός που το καθιστά ένα μέρος που θα ικανοποιήσει κάθε επισκέπτη.
Η περιοχή είναι γεμάτη πηγές και έχει πλούσια χλωρίδα. Η όμορφη παραλία της Χανιώτης προσελκύει κάθε χρόνο πολλούς επισκέπτες.
Το χωριό είναι γεμάτο πράσινο και υπάρχουν πολλά όμορφα σημεία όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει έναν καφέ ή φαγητό.
Στη Χανιώτη υπάρχουν πολλοί τρόποι διασκέδασης κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
superficie
360 m²
chambres/pièces
5+ (6 chambres, 3 autres), 3+ bains/douches
étage
Rez-de-chaussée, avec accès handicapés
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Piscine
Système TV avec parabole satellitaire
Meublé
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 4 000 000
Efficacité énergétique
année de construction
1981
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
Η
Options additionnelles

Contacter l'annonceur