Studio Πάτρα, Centre, Patras

PatrasΠάτρα
€ 87 000
1 chambre/pièce
40 m²
1 bain/douche
Étage 3
Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 09/07/2024
Description

référence: 395448

Studio/Γκαρσονιέρα Πωλείται πλήρως ανακαινισμένη (2023),προσόψεως στον 3ο όροφο με ασανσέρ με αυτόνομη θέρμανση (ρεύμα- κλιματισμός). Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο , σαλόνι - κουζίνα ενιαίο ,μπάνιο , πατάρι και βεράντα 8 τμ. Διαθέτει ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με σίτες, θωρακισμένη πόρτα, κλιματιστικό και ηλιακό θερμοσίφωνα. Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό με μεγάλο μίσθωμα περίπου 500 ευρώ. Είναι ιδανικό για φοιτητές και εργαζομένους καθώς βρίσκεται κοντά στο κέντρο και εξυπηρετεί όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς ( λεωφορείο , προαστιακός, κτελ) , καθώς και σουτέρ μάρκετ και καταστήματα .Τιμή: €87.000.

Το γραφείο μας παρέχει δανειοληπτικές και συμβολαιογραφικές υπηρεσίες, συμβουλευτική και προσφορές σε ασφαλιστικά πακέτα και στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την σελίδα μας https://www.intrustrealestate.gr/ και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας https://intrustsolutions.gr/

Σύμφωνα με τον Ν4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α Άρθρο 197 παρακαλείσθε να έχετε την αστυνομική σας ταυτότητα και τον ΑΦΜ σας για την υπόδειξη του ακινήτου.
Caractéristiques
Typologie
Studio
Transaction
Vente
Étage
3
Ascenseur
Oui
Superficie
40 m²
Chambres/pièces
1
Chambres
1
Bains/douches
1
Meublé
Non
Balcon
Oui
Chauffage
Individuel, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Exposition externe
  • Porte blindée
Coûts
prix
€ 87 000
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Δ

Options additionnelles

Contacter l'annonceur